Pretraga

U velikom gradu otvara se nova menza, studenti mogu predlagati ime: Ovako će izgledati

A- A+

U sklopu Sveučilišnog odjela stručnih studija u Kopilici, splitski studenti dobivaju novu menzu. Menza veličine od 300 metara kvadratnih imat će 115 sjedećih mjesta, a njen naziv mogu izabrati studenti i osvojiti nagrade.

Nova menza u Splitu. Foto: SC Split

Studenti u Splitu uskoro dobivaju novu menzu u sklopu Sveučilišnog odjela stručnih studija u Kopilici. Kako nam kaže ravnatelj SC-a Split, Ivan Žižić, sve je u završnoj fazi gradnje. Nedostaje samo obojiti zidove i opremiti prostor.

– U Kopilici studira nešto više od dvije tisuće studenata i dosadašnji prehrambeni prostor nije zadovoljavao potrebe tolikog broja studenata. Uskoro će naši studenti sa stručnih studija jesti hranu iz najmodernije kuhinje u lijepo uređenom restoranu od 300 metara kvadratnih i sa 115 sjedećih mjesta, kaže Žižić.

Izdvojeni članak
Večera za Dan žena u menzi na Kampusu Split

Ovako je sinoć izgledala velika menza: Organizirali svečanu večeru za 400 studentica

Da stvar bude još zanimljivija, studenti mogu dati svoj prijedlog za naziv nove menze i pritom osvojiti Tommy poklon bon od 100 eura, električnu četkicu Dentelli i poklon bon Kauri i Kruna mode. Povjerenstvo će odabrati tri prijedloga koja će ići u najuži krug.

– Organizirali smo giveaway akciju na našim društvenim mrežama i pozvali ih da u obrazac upišu svoja dva prijedloga potencijalnog imena restorana. Igra traje do 12.5. i ne sumnjamo da će odaziv studenata biti velik, napominje ravnatelj.

Prijedlog za naziv menze može se dati putem obrasca na sljedećoj poveznici, a u nastavku prilažemo vizualizaciju kako bi cijeli prostor trebao izgledati.

Copy link
Powered by Social Snap