Pretraga

Ukućani vas stalno ometaju i buče: Klubovi mladih u dva velika hrvatska grada nude besplatne kutke za učenje

A- A+

Jesenski ispitni rokovi na pojedinim su sastavnicama već počeli, a i na ostalima će uskoro pa su studenti kojima je poneki ispit ostao, već krenuli grijati stolice. No, mnoštvo je onih koji iz različitih razloga nemaju adekvatnu poziciju za pripremanje ispita, a upravo to nude Klub Zona iz Splita i Gorički klub mladih.

foto: Klub Zona Split

Izdvojeni članak

[Video] Pomoću brzog čitanja položila ispit na medicini nakon samo tjedan dana učenja

Naime, u Splitu je besplatan “Kutak za učenje” otvoren od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a zbog kvalitete rada, iz Kluba preporučaju rezervaciju mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

Isto tako Klub mladih koji djeluje u Velikoj Gorici, nudi sličnu mogućnost, s time da je njihovo radno vrijeme pogodnije za ove koji vole učiti u kasno poslijepodnevnim i rano večernjim satima.

– Javljamo kako smo se vratili u naš klub i od danas počinjemo s radom. Uobičajeno je radno vrijeme svakog radnog dana od 17-21 sat. Otvorena je i terasa dok god nas služi lijepo vrijeme pa ovim putem pozivamo sve koji se žele doći družiti, učiti u miru i tišini ili samo popiti besplatnu kavu ili sok da nam dođu, poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap