Pretraga

Ukupno 562 studenta ostvarila pravo na dom, a 530 na subvenciju za privatni smještaj: Stigli rezultati natječaja SC-a u Osijeku

A- A+

Studentski centar u Osijeku još je u lipnju raspisao natječaj za smještaj studenata u svoja dva studentska doma i ostvarivanje prava na subvenciju kod privatnog stanodavca. Ovih dana objavljeni su i rezultati tog natječaja.

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Ukupno 562 studenta ostvarila su pravo na smještaj u dva studentska doma SC-a u Osijeku. Pravo na Novi dom privremenim je rezultatima ostvarilo 316 starijih studenata i 73 brucoša, ukupno njih 389. Na Studentski dom Ivan Goran Kovačić pravo je ostvarilo 139 starijih studenata i 34 brucoša.

Izdvojeni članak

Tisuće studenata će morati u potragu za stanom: Doznali smo koliko je prijavljenih za smještaj u zagrebačke studentske domove

U tijeku je žalbeni postupak, a kako kažu iz Studentskog centra, rang ljestvica još će se pomicati tako da će pravo na smještaj u studentskim domovima ostvariti još veći broj studenata.

Nakon spuštanja praga brojke će izgledati ovako:

  • 429 studenata (od kojih 86 brucoša) ostvarit će pravo na Novi dom
  • 193 studenta (od kojih 39 brucoša) ostvarit će pravo na dom IGK

Osim 562 studenta koja su ostvarila pravo na smještaj, još je 530 osječkih ostvarilo pravo na subvenciju kod privatnog stanodavca, koja iznosi 200 kuna mjesečno. I ta brojka će nakon objave konačnih rezultata porasti te će pravo na subvenciju ostvariti još 70 studenata.

Koji su studenti po objavi privremenih rezultata ostvarili pravo na domski smještaj i subvenciju za privatni, provjerite u dokumentu u nastavku.

Ukupno 562 studenta ostvarila pravo na dom, a 530 na subvenciju za privatni smještaj: Stigli rezultati natječaja SC-a u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap