Pretraga

Uoči ponovljenih izbora, na Filozofskom se održava sučeljavanje kandidata

Zbog nepravilnosti na prošlim izborima za studentski zbor Filozofskog fakulteta, ponovljeni će se izbori održati u srijedu i četvrtak 7. i 8. prosinca. Uči izbora, večeras se u 20 sati u prostorijama fakulteta održava sučeljavanje kandidata.

Foto: srednja.hr

Ako ste student Filozofskog fakulteta u Zagrebu, nikada niste bili na studentskim izborima ili još uvijek ne znate zbog čega izići na iste, večerašnja debata bi vam mogla biti od koristi.

Sučeljavanje kandidata za ponovljene izbore održat će se danas, 5. prosinca u 20 sati u dvorani 7 gdje ćete na sva svoja pitanja moći dobiti odgovore.

Debatu organizira Zagrebački studentski debatni forum, a moderator će biti predsjednica foruma Ela Jurko. Prema najavama, debata će trajati oko 2 sata.

Format sučeljavanja:

Svaki će kandidat na početku dobiti 2 minute za ukratko predstavljanje osnovnih ideja vlastitog programa. Nakon čega će se rasprava održati u tri segmenta:

a) Stanje na Fakultetu i sjednica Fakultetskog vijeća od 21.11.
b) Uvjeti studiranja

c) Predstavljanje studenata

Nakon kojeg će se odgovarati na pitanja koje možete postaviti na zidu eventa ili poslati na e-mail adresu: zsdf@hdd.hr.

Ponovljeni se izbori održavaju u srijedu i četvrtak, 7. i 8. prosinca. Odluka je to v.d. dekana Željka Holjevca, nakon što su prošli izbori poništeni zbog viška glasačkih listića u odnosu na stvaran broj birača koji su izašli na izbore.