Uveli Nutellu u menzu pa studenti sve pokrali

Eksperiment uvođenja popularne Nutelle u jednu menzu na Sveučilištu u Columbiji ubrzo je propao. Iako je uprava htjela razveseliti studente ponudivši im ovaj popularni čokoladni namaz, u svom naumu nisu uspjeli. Namaz je uskoro počeo nestajati jer su ga studenti ovisni o Nutelli počeli krasti i jesti u svojim studentskim sobama.

Zagrebačkim studentima prekipilo: 'Nećemo više masnu hranu u menzama, dajte nam i vodu'

Na Sveučilištu u Columbiji nedavno je u studentskoj menzi uvedena namirnica Nutella. Iako su vjerovali studentima i stavili staklenke Nutelle, ispostavilo se da se tjedno potroši nevjerojatnih 45 kilograma Nutelle, što upravu fakulteta košta pet tisuća dolara tjedno.

Ovisni o čokoladnom namazu Nutelli studenti na Sveučilištu u Columbiji su u tjedan dana uspjeli potrošiti čak 45 kilograma Nutelle, što je menzu fakulteta koštalo čak pet tisuća dolara. Nikome nije bilo jasno kako je moguće da se toliko Nutelle uspije pojesti, međutim kad su studenti anonimno počeli davati izjave za medije, sve je postalo puno jasnije.

– Osjećam se jako stresno za vrijeme ispita, pa si onda iz menze ukradem staklenku Nutelle i jedem u svojoj studentskoj sobi. To me oslobađa stresa, kazao je anonimni student za The New York Times.
Uvođenje Nutelle među mnogim studentima bio je i izvor prepirke, jer su studenti ljuti na svoje kolege koji pojedu namaz u svega par minuta, pa za njih ništa ne ostane.

Sveučilište je također zabrinuto, jer ako studenti nastave ovakvim tempom jesti Nutellu u godini dana će fakultet morati potrošiti 250 tisuća dolara i to samo za čokoladne navike svojih studenata. S fakulteta tvrde da Nutellu ipak neće povući, ali će svakako razmisliti kad će sljedeći puta uvesti neku ovakvu luksuzniju namirnicu u jelovnik.

Odgovori