Pretraga

Uvijek su tu za studente, ili možda ne: Zaposlenici SC-a zbog blagdana u nedjelju zaključavaju vrata danas

A- A+

Radna klasa, učenici i studenti gotovo uvijek ostanu razočarani kada neki od blagdana i državnih praznika ‘pada’ na vikend. Tako je i ovih dana. Naime, ove godine Dan neovisnosti obilježava se 8. listopada, što je nedjelja. I dok su prethodno navedene skupine ostale zakinute za produženi vikend, zaposlenicima Poslovnice za smještaj zagrebačkog Studentskog centra on počinje za otprilike sat vremena. Zbog praznika koji je u nedjelju, uobičajeno radno vrijeme za petak skraćeno je pa zaposlenici spomenute poslovnice danas rade samo do 13 sati.

Screenshot: http://www.sczg.unizg.hr

Radno vrijeme za stranke Poslovnice za smještaj zagrebačkog SC-a inače je od 8-15 sati. Danas to neće biti tako pa svi studenti koji imaju neki problem u vezi smještaja, morat će ga rješavati sljedeći tjedan.

– U petak, 6. listopada 2017.godine, uoči Dana neovisnosti, Poslovnica za smještaj studenata radi skraćeno do 13:00 h. Svima čestitamo Dan neovisnosti!, stoji u obavijesti SC-a.

Dodajmo kako i inače spomenuti SC ima praksu skraćivati radno vrijeme nekoliko dana uoči blagdana. Tako je za ovogodišnji blagdan Velike Gospe koji se obilježavao u utorak 15. kolovoza, u petak, dakle četiri dana prije blagdana, radno vrijeme također bilo skraćeno.

Uvijek su tu za studente, ili možda ne: Zaposlenici SC-a zbog blagdana u nedjelju zaključavaju vrata danas
Share via
Copy link
Powered by Social Snap