Pretraga

Velika pobjeda za studente: Nakon našeg teksta, Studentski centar sezoncima omogućio smještaj u domu

A- A+

Nakon naše priče o restrikcijama u Splitu glede ljetnog smještaja u domovima, Studentski je centar odlučio udovoljiti studentima. Podsjetimo, ove su godine planirali onemogućiti studentki koji su preko ljeta na sezonskom poslu da za to vrijeme borave u domovima. Tome se žestoko usprotivio Studentski zbor, s kojima smo razgovarali i objavili priču, a danas doznajemo kako je Centar za sezonce ipak osigurao dodatnih 50 kreveta ovog ljeta.

https://www.facebook.com/szst.unist.hr/photos/a.1168622439821439.1073741828.1168622353154781/2193910087292664/?type=3&theater

Prije nekoliko dana objavili smo priču o restrikcijama glede ljetnog smještaja u splitskim studentskim domovima. Podsjetimo, po prvi puta ove je godine Studentski centar odlučio onemogućiti studentima koji preko ljeta odrađuju studentski posao da za to vrijeme borave u domu. Tomu se usprotivio Studentski zbor Sveučilišta, a mi smo objavili priču koja je danas dobila svoj epilog.

Studentski centar omogućio 50 mjesta za studente sezonce

Izdvojeni članak

Studentski centar ne mari za studente koji rade da bi platili studij: Za njih preko ljeta nema mjesta u domovima

Nakon brojnih pregovora i pritisaka, danas je objavio Studentski zbor, SC im je ipak odlučio izići ususret i udovoljiti zahtjevima.

– Vrlo kruta uprava Studentskog centra omogućila nam je dodatnih 50 ležajeva za studente koji ostaju raditi tijekom ljeta. Sutra se svi javite na portu Studentskog doma dr. Frano Tuđman, ako bude bilo kakvih problema kontaktirajte nas! Za one za koje ne bude mjesta u domu, Studentuša vam stoji na raspolaganju, napisali su iz Zbora.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap