Pretraga

Video: Incident na Filozofskom u Rijeci – dekana i gradonačelnika poprskao sprejem ‘jer smrde’

A- A+

Nesvakidašnji incident zbio se na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na otvorenju konferencije o industrijskoj baštini. Događaj je prekinuo ispad aktivista Milivoja Miće Antolovića koji je prekinuo govor i sprejem pošpricao sudionike konferencije uz komentar da smrde.

www.hrt.hr

Otvorenje konferencije o industrijskoj baštini u Rijeci prekinuo je izgred aktivista Milivoja Miće Antolovića, inače poznatog po čestim istupima protiv mnogih urbanističkih i razvojnih projekata Rijeke i aktivnosti gradske uprave.

Izdvojeni članak

Upoznajte deset mladih ljudi koji aktivizmom mijenjaju svijet

Upao u predavaonicu i ukrao show

Antolović je upao u predavaonicu Filozofskog fakulteta u kojoj se konferencija održavala, prekinuo govor dekana Predraga Šustara i na engleskom kazao kako je Rijeka upropastila svoju industrijsku baštinu, piše HRT. Također je poručio kako se za zaštitu industrijske baštine i druge projekte potrošilo mnogo novca, a da ništa od toga nije vidljivo te zaključio kako okupljeni na konferenciji smrde.

Desetak minuta trajalo je njegovo opstruiranje konferencije, pri čemu je isprazni dva osvježivača prostora po zraku i sudionicima.

Izdvojeni članak

Profesor i kandidat za Europski parlament: Ponosim se svojim LGBT aktivizmom

Ispraznio dva osvježivača zraka

Šustara je pošpricao je jer je prije nekoliko mjeseci iz Hrvatskih laburista prešao u HDZ, a ‘osvježen’ je i gradonačelnik Obersnel.

Aktivist je nakon svog show-a izašao iz predavaonice, nakon čega je stigla policija i obavila očevid.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap