Pretraga

[VIDEO] Jednu od najčišćih soba imaju i dvojica studenta: ‘Cimer i ja držimo to striktno urednim’

A- A+

Za blagdane Djed Božićnjak posjetio je studentske domove u Splitu, odnosno Studentski dom dr. Franjo Tuđman, SD Bruno Bušić te Hostel Spinut i ostavio im simbolične poklone. Prošlog tjedna objavljene su dobitnice posebne nagrade ‘Najčišća studentska soba’ u SD dr. Franjo Tuđman, a sada je Studentski centar u Splitu proglasio i dobitnike te nagrade i u ostala dva studentska doma.

Foto: Studentski centar Split | Facebook

Dva studenta i tri studentice dobitnici su nagrade ‘Najčišća studentska soba‘ koju je proveo Studentski centar Split za vrijeme blagdana. Djed Božićnjak, o kojemu smo pisali, obišao je sve studentske sobe i ostavio simbolične poklone za Božić, a pritom je ocijenio koje su sobe najurednije.

– Naša soba je čista jer ja i moj cimer svaki dan to striktno držimo čistim i urednim, rekao je student s FESB-a Antonio Šiklić koji sobu u Hostelu Spinut dijeli s kolegom Ante Čavlinom koji studira na KBF-u.

U SD Brune Bušića bilo je teško odabrati najuredniju sobu pa su zato nagradu dobile studentice iz dviju soba.

– Naša soba je izabrana za najčišću jer osim što puno učimo, puno i čistimo, objasnila je studentica PMF-a Lucija Krstičević koja sobu dijeli s kolegicama s faksa, Andreom i Antoniom.

Druga nagrađena soba u Studentski dom Bruno Bušić također se smjestila na trećem katu i pripada trima studenticama, Dariji, Mili i Ivani Lani.

– Lakše učimo kada nam je soba čista, a poslije kolokvija uvijek napravimo generalku, rekla je studentica Mila.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap