Pretraga

[VIDEO] Ovo su razlozi zašto nas cimeri poznaju bolje od bilo koga drugog

A- A+

Vrlo je interesantno i ispunjavajuće tijekom studentskih dana imati cimere/ice te s njima dijeliti lijepe i loše trenutke. No cimerstvo uvjetuje i to da neke stvari o sebi, koje najradije nikome ne bismo otkrili jednostavno isplivaju na površinu. Stoga nas oni radi kojekakvih okolnosti, a i stanja u kojima nas vide, poznaju bolje od bilo koga drugog. Evo nekolicina primjera i iskustava koji to samo potvrđuju.

Svaka osoba ima manji ili veći arsenal sramotnih trenutaka i izdanja, koje želi negdje duboko pokopati. Međutim, da se to ne dogodi, tu su cimeri, koje najčešće imamo dok studiramo ili pohađamo srednju školu u drugome gradu.

Izdvojeni članak

Zbog ovih se stvari nikada ne trebate ispričavati cimeru

Oni su tu kada zagusti, kada treba podijeliti dobro i zlo, ali istovremeno htjeli to ili ne, cimeri upoznaju i našu (ne)urednu stranu, vjerojatno znaju i izraz lica kada povraćamo, a ako su nam još pridržali kosu dok smo činili ovaj odvratni postupak, ostat ćemo zauvijek prijatelji.

Naši sustanari nas osim toga uoče i dok vrištimo na svoju partnericu, prepiremo se sa starcima, a možda slučajno i dok učimo.

Američki portal Elite Daily u kratkom video klipu s dozom humora navodi i nekolicinu drugih razloga zašto nas cimeri poznaju bolje od bilo koga drugoga.