Pretraga

[VIDEO] Po prvostupničku diplomu na FSB došao Mustangom i s dvije startlete

A- A+

Nevjerojatna promocija prvostupničke diplome dogodila se na zagrebačkom FSB-u. Naime, od danas ponosni prvostupnik Toni Barić, došao je ispred fakulteta Mustangom kakav se vozio u Kill Billu. Pred okupljenim mnoštvom izašao je iz automobila te se po crvenom tepihu prošetao s dvije slobodnije obučene djevojke te održao govor ispred zgrade faksa.

Protokolarna promocija prvostupnika i prvostupnica na FSB-u završila je s daškom glamura kao u filmovima ‘Jamesa Bonda’. Student Toni Barić odlučio je doći na fakultet Mustangom kakav se može vidjeti u filmovima Kill Billa, a pod rukama je u zgradu fakulteta ušetao s dvije oskudno odjevene dame.

One su ga pričekale ispred ulaza, dok je on okupljenim studentima održao prigodni motivacijski govor povodom diplome, a sve to na crvenom tepihu.

– Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!, rekao je Barić.

Ako je ovo napravio za prvostupničku diplomu, ostaje vidjeti što Toni ‘Bond’ Barić planira za pravu diplomu.

 

[VIDEO] Po prvostupničku diplomu na FSB došao Mustangom i s dvije startlete
Share via
Copy link
Powered by Social Snap