Pretraga

[VIDEO] Po prvostupničku diplomu na FSB došao Mustangom i s dvije startlete

A- A+

Nevjerojatna promocija prvostupničke diplome dogodila se na zagrebačkom FSB-u. Naime, od danas ponosni prvostupnik Toni Barić, došao je ispred fakulteta Mustangom kakav se vozio u Kill Billu. Pred okupljenim mnoštvom izašao je iz automobila te se po crvenom tepihu prošetao s dvije slobodnije obučene djevojke te održao govor ispred zgrade faksa.

Protokolarna promocija prvostupnika i prvostupnica na FSB-u završila je s daškom glamura kao u filmovima ‘Jamesa Bonda’. Student Toni Barić odlučio je doći na fakultet Mustangom kakav se može vidjeti u filmovima Kill Billa, a pod rukama je u zgradu fakulteta ušetao s dvije oskudno odjevene dame.

One su ga pričekale ispred ulaza, dok je on okupljenim studentima održao prigodni motivacijski govor povodom diplome, a sve to na crvenom tepihu.

– Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!, rekao je Barić.

Ako je ovo napravio za prvostupničku diplomu, ostaje vidjeti što Toni ‘Bond’ Barić planira za pravu diplomu.

 

Copy link
Powered by Social Snap