Pretraga

Video: Pogledajte kako su stotine KSET-ovaca pripremali FER za brucošijadu

A- A+

Stotine KSET-ovaca su noć prije brucošijade probdjeli kako bi fakultet bio spreman ugostiti najveći studentski party u Zagrebu.

Pripreme za najveću Brucošijadu u Zagrebu, onu na FER-u, traju više od pola godine, no noć pred samu ‘feštu’ je nešto što se rijetko viđa na fakultetima.

Izdvojeni članak

Provjerite raspored i satnicu izvođača kao i tlocrt faksa za večerašnju Brucošijadu FER-a

Stotine volontera po završetku nastave počnu s radnom akcijom, a fakultetski hodnici, inače pusti u sitnim noćnim satima, nalikuju mravinjaku.
Unosi se ozvučenje, montiraju se pozornice, KSET-ovci u kotlovima kuhaju grah, provjerava se svaki detalj koji bi mogao narušiti atmosferu na najboljem studentskom partiju kod Hrvata.

Nema tu nekog velikog stresa, ekipa je uhodana. Kamioni su stigli na vrijeme. Jednini je problemčić što je dio tehnike kineski pa treba na brzinu ‘prokužit’ kako funkcionira. Što je to za FER-ovce – čas posla. Tako da će lightshow biti gotov prije zore.

Do jutra sve mora biti spremno. U petak nema radova – nastava se ne smije ometati. A kad kucne posljednje zvono počinje ludnica.

Svi vi koji večeras dolazite na FER pogledajte što su ksetovci za vas napravili sinoć dok ste vi sanjali Majke i Zabranjeno Pušenje ili, pak, zgodnu plavušu koja će se možda pojaviti baš tamo.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap