Pretraga

Video: Student ‘podivljao’ za vrijeme govora dobrodošlice

Početak studija je uzbudljivo vrijeme, a dok pozdravni govori učenika viših godina obično ne dospiju na naslovnice portala, govor studenta druge godine Georgia Techa postao je prilično popularan. Pregledalo ga je preko dva milijuna korisnika, ali se uskoro doznalo da je govor plagirao.

U Americi studenti viših godina brucošima daju pozdravne govore, a iako je većina njih slična, govor studenta druge godine Georgia Techa Nicholasa Selbyja dospio je na naslovnice brojnih news portala, piše Huffington Post.

Ovaj je mladić toliko oduševljen i uzbuđen studiranjem na ovom fakultetu, da je to odlučio brucošima predočiti uz glazbu i inspirativan govor koji je iako je ispao urnebesan, pokupio gromoglasan pljesak svih pristutnih. Postao je prava internetska senzacija te je njegov govor pogledalo preko dva milijuna korisnika, no uskoro se doznalo da je isti plagirao.

Navodno Selby nikada nije tajio od kud je dobio inspiraciju za svoj govor brucošima na Georgia Techu, a čak je i tražio od Andyja Stonea dopuštenje da se služi dijelovima njegovog govora.

Pogledajte video studenta koji očito gaji ogromnu strast prema mehaničkom inženjeringu.