Pretraga

[VIDEO] Student pošteno oprao Plenkovića: ‘To više neće moći tako, Hrvatska je jednako moja, kao i njegova’

A- A+

Na današnjem prosvjedu poduzetnika protiv ‘ekonomskih mjera i diskriminatornih odluka’ našao se i jedan student FER-a te poslao poruku premijeru Andreju Plenkoviću.

Foto: Screenshot N1

Danas se na glavnom zagrebačkom Trgu Bana Jelačića održao mirni prosvjed poduzetnika nezadovoljnih, kako kažu, “ekonomskim mjerama i diskriminatornim odlukama”. Pred kamerama N1 televizije, među nekoliko tisuća prosvjednika, našao se i 21-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji je došao na prosvjed zbog, kako kaže, situacije u kojoj se Hrvatska nalazi.

– Sotonizira se privatni sektor, sotonizira se opozicija, koja ima konstruktivne prijedloge, govori se da su destruktivni. Kako ja mogu s 21 godinom biti destruktivan, zapitao se student.

Kasnije se osvrnuo na neke, kako ih on ocjenjuje, pozitivne inicijative oporbenih zastupnika poput one MOST-ove o ukiodanju obveznog članstva u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

– Plenković, pardon, štovani predsjednik Vlade, kaže da su to spinovi jer su spinovi sve što ide protiv uhljebljivanja HDZ-ovaca u državne institucije. Došao sam reći da se s time ne slažem i da to nije Hrvatska kakvu ja vidim jer Hrvatska je jednako moja kao i njegova, imam pravo reći što me smeta i s čime se ne slažem, zaključio je.

Copy link
Powered by Social Snap