Pretraga

[VIDEO] Studenti dobili prostoriju za druženje: Podrum učilišta pretvorili u dnevni boravak

A- A+

Malokoja se visokoškolska ustanova može pohvaliti uređenim dnevnim boravkom za studente, u kojem oni mogu provoditi vrijeme u pauzama između predavanja. Među takvima je i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima koje je preuredilo podrum u prostoriju za slobodno vrijeme studenata.

Studenti Visokog gospodarskog učilište u Križevcima (VGUK) u sklopu učilišta dobili su dnevni boravak u kojem mogu provoditi vrijeme između predavanja, učiti ondje te se, kada to dopusti epidemilološka situacija, družiti.

– Studentski centar Varaždin prihvatio je zamolbu Učilišta za doniranjem sredstava za uređenje prostora u kojem bi studenti Učilišta mogli svakodnevno provoditi vrijeme između ili nakon nastavnih obaveza, gdje bi mogli učiti, raditi i družiti se, ukratko studentski dnevni boravak. Učilište je obnovilo i uredilo prostor bivše kantine u podrumu glavne zgrade, a Studentski centar donirao sredstva za opremanje. Na žalost, zbog epidemioloških razloga, druženje u dnevnom boravku pričekat će malo bolja vremena, do tada prostor koriste članovi Studentskog zbora, koji su o ovom novouređenom prostoru snimili kratki filmić, priopćili su iz VGUK.

Nadaju se, dodaju, da će u ovom prostoru studenti provesti mnoge lijepe trenutke, da će se ondje roditi mnoge korisne ideje i da će studentski dnevni boravak doprinijeti kvaliteti studentskog života.

– Novi prostor je jako dobar za nas studente iz razloga što se možemo družiti. Ta druženja onda uzrokuju onda i da objasnimo neko gradivo koje neki student ne zna u takvom neformalnom druženju i takvim neformalnim okolnostima. Prostor je jako dobar za nas i znat ćemo ga iskoristiti, kaže Martin Topljak, predsjednik Studentskog zbora VGUK.

A kako novi prostor za studente izgleda, pogledajte u videu u nastavku.

[VIDEO] Studenti dobili prostoriju za druženje: Podrum učilišta pretvorili u dnevni boravak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap