Pretraga

[VIDEO] Studenti pekli palačinke na fakultetu: ‘Ovo je humanitarni događaj, ali i prilika za druženje’

A- A+

Studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta danas su u prostorijama fakulteta pekli palačinke. Tako umjesto na advent u Zagrebu možete skočiti do njihove humanitarne palačinkijade i pojesti palačinku s prilogom po želji od 10 kuna, ali i popiti kuhano vino po cijeni od 10 kuna. Sav prikupljeni prihod ići će Udruzi Kolibrići, a vi još danas stignete otići do njih jer će palačinkijada trajati do 18 sati.

Palačinkijada na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu | Foto: Ema Vidović, Ramons Ščuric/srednja.hr

Iako možda na prvu ne izgleda tako, ali iza vrata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u centru Zagreba održava se humanitarna palačinkijada. Iz Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske odlučili su danas od 10 do 18 sati peći palačinke te za 10 kuna možete pojesti jednu palačinku s prilogom po želji. Uz palačinke možete popiti i kuhano vino, a ako imate sreće možda naletite u vrijeme kada će u ponudi imati i muffine.

– Palačinkijadu organiziramo svake godine dva puta, tako danas imamo i ovu zimsku, odnosno božićnu palačinkijadu. Ovo je zapravo humanitarni događaj, ali i prilika da se okupe svi studenti svih godina i da se upoznaju. Svake godine biramo neku udrugu kojoj doniramo zaradu od prodaje i uvijek se trudimo da to bude udruga s kojom još nismo surađivali i tako ove godine pomažemo Udruzi Kolibrići, rekao nam je student Farmaceutsko-biokemijskog faksa.

Uz božićnu glazbu osim hrane studenti prodaju i majice s logotipom faksa, šalice, platnene vrećice, rokovnike, a kakva je atmosfera bila danas prijepodne možete pogledati u videu ispod.

@srednja_hr Više o humanitarnoj palačinkijadi studenata pronađite na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #palacinke #palačinke #pancakes #faks #fakultet #studenti #student #studentslife #humanitarka #foryoupage #foryou #fyp ♬ Christmas Music(863539) – Draganov89

Share via
Copy link
Powered by Social Snap