Pretraga

Virtualni dani otvorenih vrata na Fakultetu organizacije i informatike

A- A+

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu u travnju 2021. za sve zainteresirane učenike i maturante koji žele saznati „iz prve ruke“ najvažnije informacije o studijskim programima i studiranju na FOI-ju, održava virtualne dane otvorenih vrata.

Dekanica Nina Begičević Ređep | foto: FOI

Termini virtualnih dana otvorenih vrata su:

  • utorak, 13. travnja 2021. 15 – 17h
  • utorak, 20. travnja 2021. 9 – 11h

Događaj će se održati na ovoj poveznici.

Zašto sudjelovati?

Na virtualnim danima otvorenih vrata FOI cilj je upoznati buduće studente s Fakultetom te im prikazati kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta.

– U okviru događaja „PRO(E)ŽIVI JEDAN DAN KAO STUDENTučenike, roditelje i nastavnike provesti ćemo virtualno kroz prostorije Fakulteta te osim studijskih programa FOI-ja i informacija o upisima, dodatno predstaviti i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti u koje se uključuju naši studenti, objasnila je prodekanica za nastavu i studenta prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić.

Dodatno, tijekom ovog događaja, predstavit će i FOI virtualne radionice za učenike koje će se održavati u zasebnim terminima tijekom svibnja 2021., a s idejom da učenike upoznaju s temama, tehnološkim alatima i novitetima koji se koriste na Fakultetu u sklopu nastave, laboratorija i projekata.

Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima pripremaju i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete.

Svoj termin predbilježite na dov@foi.hr ili na broj telefona 042/390 814, a više informacija potražite na mrežnim stranicama Fakulteta.

Virtualni dani otvorenih vrata na Fakultetu organizacije i informatike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap