Pretraga

Vodič za brucoše: Sve informacije sada su dostupne i putem mobitela

A- A+

Studentska udruga eSTUDENT izdala je novi ‘Vodič za brucoše’ koji sadrži sve informacije potrebne studentima prvih godina fakulteta u Zagrebu kako bise brzo i uspješno snašli u studiranju. Osim u obliku knjižice na fakultetima, sada se studentski vodič koji sadrže sve informacije na jednom mjestu nudi i putem mobitela.

Studentska udruga eSTUDENT i ove je godine izdala ‘Vodič za brucoše’ koji svim studentima prve godine zagrebačkih fakulteta nudi sve potrebne informacije za lakše snalaženje na početku studiranja. Uz standardnu knjižicu dostupnu na fakultetima, novost je dostupnost studentskog vodiča putem mobitela.

Sve potrebne informacije na jednom mjestu

‘Vodič za brucoše’ novopečenim studentima nudi sve informacije potrebne za brzo i jednostavno upoznavanje sa studentskim životom u metropoli. Ove je godine izrađena i mobilna aplikacija ‘Vodič za studente’ koja će osim informacija iz knjižice redovno pružati nove i aktualne informacije putem mobitela. Vodič možete skinuti i ovdje.

Izdvojeni članak

Greške koje mnogi brucoši rade, a trebali bi ih izbjegavati

Dostupna i verzija za mobitele

Tako se u knjižici od pedesetak stranica, kao i u mobilnoj aplikaciji mogu pronaći sve informacije vezane uz studentske menze, prijevoz i snalaženje u Zagrebu, kao i podaci o Sveučilištu te sve informacije koje bi brucošima mogle koristiti. Uz osnovne podatke, dostupan je i detaljan pregled zabavne, kulturne i sportske ponude u metropoli. Uz to, bit će i informacija o dodatnim načinima financiranja tijekom studiranja, studentskim popustima te o studiranju u inozemstvu. ‘Vodič za brucoše’ u tiskanom obliku možete pronaći na svim fakultetima, u studentskim domovima te u Studentskom centru.

Vodič za brucoše: Sve informacije sada su dostupne i putem mobitela
Share via
Copy link
Powered by Social Snap