Pretraga

Vraća se Advent u zagrebačkom domu: Studente očekuje niz zanimljivih događanja

A- A+

Nakon dvije pandemijske godine popularna manifestacija Advent u Zagrebu vraća se na staro. No, to nije jedini Advent u metropoli. Svoj će ponovno imati i stanari Studentskog doma Cvjetno naselje.

Ilustracija: Unsplash

Advent na Cvjetnom manifestacija je u kojoj su proteklih godina uživali studenti Cvjetnog naselja. Nakon pauze posljednjih godina, Domski odbor Cvjetnog izvijestio je kako se Advent na Cvjetnom vraća, a za studente je pripremljen niz događaja.

Otvaranje Adventa na Cvjetnom je 6. prosinca u 20 sati, kada će se održati i noć društvenih igara, a studenti će moći i odmjeriti snage na novom pikado aparatu u domu. Dan kasnije, 7. prosinca, od 19 sati održava se pub kviz te će se nakon njega nastaviti druženje. Mogu se prijaviti četveročlane ekipe. Od 20 sati 8. prosinca organizirana je tombola koju će studenti moći kupiti i ranije.

– Obećavamo da su nagrade sjajne za što su se pobrinuli naši sponzori kojima smo iznimno zahvalni. Hrana i piće su osigurani, poručuju iz Domskog odbora.

Izdvojeni članak

Ovogodišnjem Adventu u Zagrebu priključuje se i Sveučilište: Studenti će imati posebnu ulogu

Cijeli događaj odvijat će se u družioni u sklopu doma, a Advent ima humanitarni karakter te će sve prihode studenti donirati Dječjem domu Zagreb.

Podsjetimo, u sklopu Adventa u Zagrebu organiziran je Advent Sveučilišta u Zagrebu. Mjesto događanja je Učiteljski fakultet u Zagrebu, gdje će se od 16. do 23. prosinca okupiti studenti nekoliko sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i u 14 adventskih kućica izložiti svoju ponudu. Osim prikupljanja sredstava za nezbrinutu djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, novac se prikuplja i za učenike slabijeg socioekonomskog statusa,  a više o tome možete pročitati ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap