Pretraga

Za prvi maj radit će samo tri studentske menze u Zagrebu

A- A+

Međunarodni praznik rada, neradni je za većinu djelatnika, pa će tako i radnici restorana studentske prehrane sutra imati pauzu. Pri zagrebačkom sveučilištu radit će samo menze u sklopu studentskih domova ‘Stjepan Radić’, ‘Cvjetno naselje’ i ‘Lašćina’. U Studentskom centru neće raditi ni restoran ni caffe bar ‘SC’.

Studenti vole Međunarodni praznik rada iskoristiti za izlet svojim domovima ili kratko putovanje, no kako je ove godine prvi svibnja u sredini tjedna mnogi će odustati od te ideje. Sutra će pri Sveučilištu u Zagrebu raditi samo tri menze, u sklopu studentskih domova ‘Stjepan Radić’, ‘Cvjetno naselje’ i ‘Lašćina’, za one koji će odustati od tradicionalnog roštiljanja. U Studentskom centru bit će zatvoreni i restorani i caffe bar ‘SC’.

Radno vrijeme triju menzi koje će raditi bit će kao i svakog radnog dana. Dakle bit će služena sva tri obroka. U domu Stjepan Radić doručak od 7 i 30 do 9, ručak od 11 i 30 do 16 te večera od 17 i 30 do 21 sat. Na Cvjetnom naselju doručak od 8 do 10, ručak od 12 do 15 i večera od 17 i 30 do 20 sati.

Podsjećamo vas i na režim rada menze na Lašćini. Doručak od 8 do 9 i 30 sati, ručak od 11 do 15 i 30 te večera od 17 i 30 do 20 i 30.

Fakultetski restorani ‘SC’-a i menza u kampusu na Borongaju prilagođavaju se radu fakulteta.