Pretraga

Zagrebački fakultet solidarno s kolegama i studentima iz Petrinje: Poslali im 50 prijenosnih računala

A- A+

Odsjek Petrinja zagrebačkog Učiteljskog fakulteta teško je nastradao u razornim potresima koji su koncem godine pogodili središnji Hrvatsku. Zgrada do obnove nije u funkciji, a baš kada se sve činilo tako sivo, s tog fakulteta stižu i neke lijepe vijesti o solidarnosti među kolegama.

Učiteljski fakultet Petrinja

Foto: Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Petrinjski odsjek Učiteljskog fakulteta u Zagrebu trenutno je u ruševinama. Ne može se koristiti, a kao što smo pisali, više od dva mjeseca nakon razornih potresa koji su pogodili područje Banije, zgrada je još uvijek puna šute i otpalih stropova. Ovih dana s tog fakultet pak stižu i neke lijepe vijesti o solidarnosti među djelatnicima.

“Danas smo našim studentima te nastavnom i nenastavnom osoblju koji su posebno bili pogođeni potresom dodijelili na korištenje desetak računala koje je doniralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Ukupno smo dobili donaciju u vrijednosti od 50 prijenosnih računala te ćemo preostala računala uručiti sljedeći tjedan. Također su UNICEF i tvrtka TELEMACH zajednički donirali 50 kartica neograničenog mobilnog interneta do kraja srpnja kako bi studenti mogli izvršavati svoje ispitne i nastavne obveze. Ministarstvu i svim donatorima zahvaljujemo na njihovim donacijama koje će uvelike pomoći da se rad naših nastavnika i studenata vrati u normalnu radnu svakodnevicu”, stoji na službenim stranicama Učiteljskog fakulteta.

Zagrebački fakultet solidarno s kolegama i studentima iz Petrinje: Poslali im 50 prijenosnih računala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap