Pretraga

Zagrebački SC spustio bodovnu granicu za useljenje u domove: Dodatan broj studenata ostvario pravo na smještaj

A- A+

Po prvi puta nakon listopada prošle godine, a na samom početku ljetnog semestra, zagrebački Studentski centar spustio je bodovnu granicu za useljenje u studentske domove. Pravo na dom po spuštanju rang-liste imaju studenti koji su na natječaju ostvarili minimalno 1.371 bod.

Foto: srednja.hr

Za osam je bodova od listopada 2017. spuštena bodovna granica za useljenje u zagrebačke  studentske domove i sada iznosi 1.371 bod.

Izdvojeni članak

Po novom pravilniku zagrebačkih studentskih domova u sobama zabranjeni televizori, a nema ni ‘partijanja’ u čajnoj kuhinji

Kako su priopćili iz Studentskog centra, studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove od 5. ožujka do 9. ožujka 2018.

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, sukladno slobodnim kapacitetima, u studentske domove. Radno vrijeme Poslovnice za smještaj sa strankama:
ponedjeljak – petak, od 8 do 15 sati, poručuju iz SC-a.

Također, SC možete kontaktirati osobno ili putem telefona na brojeve 01/4593-570 i 01/4593-582
ili, pak, na e-mail: [email protected]. Ostvareni broj bodova u natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2017./2018. možete provjeriti na svom osobnom profilu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap