Pretraga

Zagrebački SC ima važnu obavijest za sve studente koji ovih dana sele u domove

A- A+

Akademska godina započela je u utorak, brojni su već uselili u studentske domove, posebice brucoši. Za sve one koji još nisu obavili tu radnju, Studentski centar u Zagrebu ima važnu obavijest.

Studentski dom Stjepan Radić|Foto: srednja.hr

Studenti koji su putem ovogodišnjeg natječaja ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima SC-a u Zagrebu moći će izvanredno useliti u studentske domove u subotu, 5. listopada, kada će svi studentski domovi će vršiti useljenje. No, u ponedjeljak, 7. listopada useljenje je moguće samo u studentski dom ‘Stjepan Radić’, dok uprave ostalih studentskih domova koriste kolektivni godišnji odmor, priopćeno je danas iz SC-a.

Izdvojeni članak

Kad nam dosadi menza: Savjeti za kuhanje u studentskom domu

Oba dana useljenje studenata vršit će se od 8 do 20 sati, a važno je naglasiti kako u utorak na Dan nezavisnosti, 8. listopada, studentski domovi neće useljavati studente.

Iz SC-a još jednom napominju kako studenti koji su ostvarili pravo na smještaj useliti mogu isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.

– Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, ističu iz SC-a i dodaju kako redovno useljenje u studentske domove traje do 10. listopada 2019.

Zagrebački SC ima važnu obavijest za sve studente koji ovih dana sele u domove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap