Pretraga

Zaista morate pročitati objavu gej studentice koja traži cimericu u domu: Nas je baš nasmijala

A- A+

Objava studentice koja, u strahu od osude zbog toga što je gej, anonimno traži cimericu za dom, među najboljim je stvarima koje smo danas pročitali. Uspjela nas je dirnuti i nasmijati, a vjerujemo da će i vas.

Soba u domu Stjepan Radić na Savi

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

U jednoj od studentskih grupa na društvenim mrežama danas je osvanula objava anonimne studentice koja traži cimericu u studentskom domu u Zagrebu. Njenu duhovitu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

Izdvojeni članak
studentski dom stjepan radić sava

Izašli su rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu: Provjerite jeste li upali

‘Uvijek računam na moguće osude zbog toga što sam gej’

Tražim cimericu (kao sto ime profila kaže) pod krinkom anonimnosti jer, nažalost, uvijek računam na moguće osude zbog toga sto sam gej. Trudim se da mi to ne bude kompletna osobnost i imam i drugih stvari koje bi ljudima mogle smetati pa ajde, barem nešto.

Važno mi je da cimerici navedeno ne smeta (očito), osim toga me nije pretjerano briga za druge stavove, i trudim se da i ja budem tolerantna za bilo kakve razlike koje imamo. Studiram na jednoj od naših famoznih umjetničkih akademija i još uz to radim, pokušavam imat kakav-takav društveni život, sve obaveze za faks i posao uglavnom obavljam dok sam tamo, zbog čega me u sobi ima uglavnom samo kad se budim i idem spavat, a ponekad niti tad. Perem se redovno (!!!), ne smrdim (tako mi bar kažu), većinu vremena sam dosta uredna i imam moment katarze kad obrišem prašinu ili počistim kupaonicu jednom tjedno, ali dogodi mi se da nekad ostavim za sobom prljavu salicu ili nesto slicno, i da imam dana kad mi se ne da ustat, a kamoli čistit, ali svima se dogodi, jel. Ustajem se dosta rano (pričamo oko 7, najkasnije 8, uglavnom nema šanse da se ustanem odmah nakon prvog alarma tho) i idem spavat rano (faks i full-time posao has its perks), mogu tolerirat nepoznate ljude u sobi uz prethodni dogovor, ili otić negdje, a ponekad poželim dovest i ovo malo svojih prijatelja koje imam.

‘Tražim cimericu, ne nužno frendicu’

Napominjem da tražim cimericu, ne nužno frendicu, i sere mi se od “cimi” i “bff” shema (lol toliko o toleranciji ranije, ali stvarno se trudim, obećajem), dugo mi treba da se povežem s ljudima i da uopće pričam dovoljno da bi se to dogodilo. Jednom kad propričam, nažalost isto ovako zvučim uživo. :’) Uglavnom ne pijem pa nisam osoba za konvencionalne izlaske Suboticom/Srijedicom/kad god, ali za kavu ili menzu jesam ako se složimo dobro. Isto ne pušim pa jej, bod za nesmrad i urednost, I guess. Planiram imat dosta biljaka u sobi, ako to nekom što znači, i isto odlazim doma u prosjeku svaki drugi vikend jer živim blizu.

Neću skrivat da sam dosta izbirljiva oko izbora cimerice (iako to implicira da ću uopće imat puno izbora), a ako ovdje ne nađem nekog tko mi se čini ok, želim se zamijenit za SR V jer ionako već imam egzistencijalne krize oko tog jel bolje tu ili tamo. Ako se nekim čudom u ovom kaotičnom oglasu (barem je realističan, mislim?) pronašla druga bakica zarobljena u tijelu mlade žene, javi se.

Soba u domu Stjepan Radić na Savi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap