Pretraga

Zapanjujući prizori iz menze: Ovako je sinoć izgledala večera kojom su iznenadili studentice

A- A+

Za Valentinovo je Studentski centar u Splitu parove iznenadio posebnom večerom u menzi na Kampusu. Ovoga su puta specijalni jelovnik i ugođaj priredili studenticama povodom Međunarodnog dana žena.

Večera u menzi na splitskom Kmapusu povodom Dana žena|foto: Studentski centar Split

Zapanjujući prizori stižu iz menze na Kampusu u Splitu. Tamošnji studentski centar studenticama je povodom Međunarodnog dana žena u ponedjeljak pripremio večeru u posebnom ugođaju, onakvom kakav se rijetko može vidjeti i u ‘finijim’ restoranima.

– Svi znamo kako u našim studentskim domovima borave različite generacije uspješnih, pametnih i prekrasnih mladih dama. Kako su i zaslužile, pripremili smo im svečanu večeru povodom Međunarodnog dana žena, kažu iz Studentskog centra Split.

Osim posebnog ugođaja u kojem su objedovale, za studentice su u menzi na Kampusu ovom prigodom priredili i poseban jelovnik.

– Nadamo se kako smo im time barem malo uljepšali jučerašnji dan i pokazali kako smo i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, sretni što su dio naše studentske obitelji. Drage dame, neka ovo bude samo mali znak pažnje koju zaslužujete svakog dana u godini, poručili su uz fotogaleriju iz SC-a Split.

Inače, ovo nije prvi puta da je studente dočekalo ovakvo iznenađenje. Slično se dogodilo i ovog Valentinova, kada su, pak, posebnu večeru priredili za parove. Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje.

Zapanjujući prizori iz menze: Ovako je sinoć izgledala večera kojom su iznenadili studentice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap