Pretraga

Zatvaraju se menze u Zagrebu, poznato kada ćete opet moći ‘peglati’ x-ice

A- A+

Subvencije za prehranu u menzama Ministarstvo studentima preko ljeta ne isplaćuje. Zbog toga studentski restorani u Zagrebu ovih dana zatvaraju svoja vrata, a studenti će x-ice ponovno moći ‘peglati’ tek od rujna.

tanjur iz menze

Hrana u menzi na Agronomskom i Šumarskom fakultetu
Foto: Srednja.hr | Ana Šoda

Iz Studentskog centra u Zagrebu obavijestili su studente kako zaključno s 15. srpnjem restorani SC- a prestaju s radom.

Riječ je o restoranu u SD ‘Stjepan Radić’, restoranu u SD ‘Cvjetno naselje’, restoranu u SD ‘Lašćina’, ‘ZUK Borongaj’, restoranima na fakultetima: Veterinarsko, FSB-u, Filozofskom, Agronomskom i Šumarskom, restoranu ‘Express’ u Savskoj poznatijem kao ‘brza menza’ u sklopu SC-a.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Posjetili smo najmoderniju menzu u Zagrebu, evo isplati li se voziti do nje

Iz SC-a poručuju kako će navedeni restorani ponovno biti otvoreni 1. rujna. Istoga dana otvorit će se restoran u sklopu NSK-a, koji se također zatvara preko ljeta.

– Radi kolektivnoga godišnjeg odmora djelatnika Studentskoga centra Restoran i caffe bar NSK bit će zatvoren u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza, sa zadnjim radnim danom 15. srpnja 2021. godine. U srijedu 1. rujna 2021. godine Restoran i caffe bar NSK bit će ponovno otvoren prema redovitome radnom vremenu, poručuju iz NSK.

A ako ste brucoš i u menze stižete prvi puta najesen, preporučujemo vam da posjetite našu rubriku ‘Studentska patraola’ u kojoj smo recenzirali sve veće studentske restorane i pročitate kako smo ih ocijenili.

tanjur iz menze
Share via
Copy link
Powered by Social Snap