Pretraga

Zbog nevremena otkazan prvi dan velikog studentskog događaja: Evo što će biti s aktivnostima

A- A+

Kampusijada neće započeti u srijedu 17. svibnja, već dan kasnije, i to zbog nevremena. Javili su tako na društvenim mrežama organizatori pa napomenuli da će se sve – turniri i druge aktivnosti – prebaciti na iduća dva dana. Nitko neće izvisjeti, a studente su pozvali da pripreme svoje ekipe te im se u slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno jave porukom.

kolaž: dečko baca loptu, cura karta

Foto: Kampusijada (Facebook stranica)

Kampusijada, najveće studentsko natjecanje u sportu, trebalo je započeti u srijedu 17. svibnja. No, zbog vremenskih neprilika i kiše koju najavljuju sve prognoze, organizatori su odlučili otkazati sve aktivnosti koje su bile planirane za taj dan.

‘Nažalost, i nama neke stvari izmaknu kontroli’

Studentima, ipak, poručuju da ne strepe jer sve što je bilo na rasporedu za sutra bit će prebačeno za ostala dva dana, odnosno četvrtak 18. svibnja i petak 19. svibnja.

– Nažalost, i nama neke stvari izmaknu kontroli. Svi plesovi protiv kiše i uporno peglanje prognoze nisu nas mogli sačuvati od tragedije po imenu pljusak. Svakako pripremite ekipe te dođite sudjelovati na aktivnostima i zabaviti se na koncertima u četvrtak i petak, napisali su organizatori na društvenim mrežama pa studentima poručili da im se sa svim pitanjima jave porukom.

Što sve donosi ova Kampusijada?

Uz nezaobilazne turnire u nogometu, košarci, odbojci i graničaru, ove će se godina na Kampusijadi održati turniri u stolnom nogometu i stolnom tenisu, šahovski turnir te apsolutni hit prošlogodišnje Kampusijade, Beerpong. Ljubitelji kartanja moći će se okušati u beli, briškuli i trešeti, a oni koji vole upregnuti moždane vijuge, svoje će znanje pokazati na kvizu koji se ove godine organizira u suradnji s ekipom Kvizilijade. Okupite ekipe, pripremite dresove i budite spremni na prijave koje se ubrzo otvaraju.

Uz sportske discipline, posjetitelji će tijekom cijele Kampusijade uživati u druženju uz glazbeni program i zanimljive izvođače, a ponovno će se održavati i edukativne aktivnosti Zaklade Petrin korak. Nakon dva vrlo aktivna dana, kao završnica slijedi veliki afterparty u suradnji s klubom Boogaloo. Dakako da smijeha i zabave neće nedostajati, a najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: HADO, Padel.hr, FoanSaky putovanja, Amazinga, Muzej Iluzija, ClueGo Escape Room, Decathlon uz potporu Zaklade Petrin korak, Elipsa s.z. te AS usluge.


KAMPUSIJADU ORGANIZIRAJU STUDENTI

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta hrvatskih studija i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom. Kampusijada se vratila prošle godine nakon petogodišnje pauze te je ostvarila značajan uspjeh – gotovo 550 natjecatelja te više od 1.200 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.


 

Copy link
Powered by Social Snap