Pretraga

Zbog ovih se stvari nikada ne trebate ispričavati cimeru

A- A+

Često se zna reći da osobu zbilja upoznaš kada neko vrijeme živiš s njom. I uistinu neke svakodnevne ljudske navike tek isplivaju na vidjelo kada s pojedincom dijelite životni prostor. Kao i svako dijeljenje, tako i ovo, zahtjeva kompromise i dogovore. Međutim, ako radite neku od stvari koje navodimo u tekstu, ne morate zbog toga osjećati krivnju te ispričavati se svome cimeru.

Dijeljenje životnog prostora često je teška zadaća i s članovima obitelji, a svakako zna biti izazov ako ste u takvoj situaciji s osobom koja vam je poznanik, prijatelj, ili čak ni to. Preko određenih nazovimo ih prljavih navika, teško je prijeći, ali portal Elite Daily donosi neke druge stvari koje ako radite, ne trebate osjećati krivnju te polagati račune cimeru. Sami znate da ste mogli i drugačije postupiti u određenim situacijama, ali isto tako da i vi prelazite preko koječega.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najgori cimeri na svijetu

Ako ste ‘poplavili’ pod u kupaoni

I on/ona je koristila vaš šampon prošla dva tjedna pa što. Nit ste prigovarali, niti se osjećali ugroženima.

Ako ste ga/ju probudili jer ste spavali s nekime

Neplanirano je došlo do ‘akcije’ i bila je isto tako neplanirano glasna. Cimer/ica vam sutra spočitava takve okolnosti. Nemojte joj se ispričavati zbog toga.

Što ste posudili njenu najdražu majicu

Dogovorile ste se da ćete dijeliti svu svoju odjeću. Slučajno ste tako otišli u njenoj najdražoj majci na piće u grad. Pokušala vam je to ‘nabiti na nos’ onako sa strane. Eventualno je možete podsjetiti na brojne situacije u kojoj su uloge bile obrnute.

Ako ste izgubili ključeve od stana

Poznato je da ste osoba koja gubi svoje stvari. Među njima se ovoga puta našao i vaš zajednički ključ. I što sada. Platit ćete izradu novog i to je to. Nema potrebe da vam netko pristaje na muku jer je uz ključ, među izgubljenim stvarima i vaš mobitel.

Izdvojeni članak

Najneobičniji oglas na Savi: Studentica traži idealnu cimericu

Ako ste oprali suđe dva dana nakon objeda

Imali ste nekolicinu obveza na fakultetu i zaboravili ste u tome svemu oprati posuđe. Dobro i vi znate da bi bilo bolje da ste to učinili dok se nije sve zakorilo, ali preko ovakvih se stvari treba prijeći u jednoj životnoj zajednici, ma kakva ona bila.

Ako ste se ‘navukli’ na tursku sapunicu

TV je zajednički, ali eto baš u osam sati ste se navukli na jednu od brojnih turskih sapunica. Cimer/ica vama to sada ‘provuče’ kroz razne teme. No nemojte se ispričavati zbog toga i objašnjavati kako vi zapravo niste prosti i površni. Apsolutno to niste dužni osobito kada svoje navike usporedite s njenom muzičkom play listom.

Ako je kod vas prespavao prijatelj, koji ima neugodan zadah iz usta

I vama je jasno da prijatelj iz djetinjstva kojeg ste ugostili nije za primjer kada je higijena u pitanju. No to nije razlog da potanko objašnjavate cimeru zašto je to tako i nalazite opravdanja za svog inače vrlo interesantnog prijatelja.

Ako ste napravili party bez pravog povoda

Cimerici se baš i ne sviđaju vaše prijateljice jer su glasne, razdražljive, hipersenzibilne i slično, pa baš i nije oduševljena idejom da se vas pet pravite blesave po stanu cijelu noć. Nema potrebe da joj se ispričavate.

Izdvojeni članak

Najveće zablude o vašem cimeru na prvoj godini faksa

Ako ste zapalili cigaretu u dnevnom boravku

Dogovorili ste se da pošto je ona nepušačica, nećete konzumirati cigarete u stanu, nego na balkonu. Bilo je iznimno hladno pa ste ipak ispušili nekoliko cigareta u dnevnom boravku.

To ne bi smio biti bauk, obzirom da je čitavo vrijeme situacija njoj naklonjena.

Ako ste u trci ostavili otključana vrata

Ovo naravno može biti problematično za obje, ali ako se situacija dogodila samo jednom dok ste bili u velikoj žurbi, a pritom niste opljačkane, život ide dalje.

Ostali ste cijeli vikend u krevetu uz tv

Ovo se cimera/ice ne tiče izravno, ali kako ljudi vole zabaditi nos u svakojake stvari, ovo bi moglo doći na dnevni red. Nema potrebe da išta objašnjavate.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap