Pretraga

U želji da pomogne studentima koji neće ostvariti pravo na dom, SC pokrenuo posebnu stranicu za traženje smještaja

A- A+

Baš kao i u ostalim studentskim gradovima, i studentski domovi u Rijeci su potkapacitirani. Ove godine za studente tamošnjeg Sveučilišta nisu osigurane niti subvencije za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 200 kuna. Kako bi studentima olakšao pronalazak adekvatnog smještaja, SC je pokrenuo posebnu Facebook stranicu.

Foto: pixabay

Izdvojeni članak

Raspisan natječaj za smještaj u studentskim domovima u Rijeci: Doznajte kako se i do kada možete prijaviti

– U želji da pomogne studentima koji na natječaju za smještaj za akademsku godinu 2018. / 2019.neće ostvariti pravo na subvencionirani smještaj ili ne žele boraviti u smještajnim kapacitetima studentskih naselja, Studentski centar Rijeka na Facebooku objavljuje ponudu i potražnju za smještajem u privatnim sobama i stanovima. Otvaranje Studentskog naselja ‘Trsat’ uvelike je povećalo broj smještajnih kapaciteta Studentskog centra Rijeka. Nažalost, kapaciteti i dalje ne zadovoljavaju potražnju za studentskim smještajem. Studentski centar poziva vlasnike soba i stanova (ponudu) kao studente koji traže privatni smještaj (potražnju) da se jave kako bi njihovi oglasi bili objavljeni na Facebook stranici ‘Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka, priopćili su sa Sveučilišta u Rijeci.

Ponuda se šalje na e-adresu [email protected] ili u inbox spomenute Facebook stranice, treba sadržavati gotov tekst oglasa, a moguća je i objava fotografija stanova i soba.

– Usluge oglašavanja stanova i objave potražnje su besplatne. Studentski centar Rijeka ne nudi usluge posredovanja, već isključivo prosljeđuje informacije studentima korisnicima društvenih mreža SCRI-a, poručuju sa Sveučilišta i dodaju kako SC ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap