Pretraga

ZŠEM najbolje ocijenjena institucija u području ekonomije

A- A+

Stigle su ocjene drugog reakreditacijskog ciklusa visokih učilišta i sveučilišta koje provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje! Stručno povjerenstvo fakultete i visoka učilišta je ocjenjivalo prema pet različitih kriterija, a najbolju ocjenu u području ekonomije na ovom ispitu dobila je Zagrebačka škola ekonomije i managementa!

Prema izvješćima Stručnog povjerenstva, Zagrebačka škola ekonomije i managementa najbolje je ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije! |↓ foto: ZŠEM

Agencija za znanost i visoko obrazovanje, od 2017. provodi drugi reakreditacijski ciklus visokih učilišta i sveučilišta. Stručno povjerenstvo posjetilo je ZŠEM u razdoblju 26.-27. studenoga 2019. godine.

Prema izvješćima Stručnog povjerenstva, Zagrebačka škola ekonomije i managementa najbolje je ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije!

Izdvojeni članak

Imamo fotke novog kampusa u Zagrebu: Nastava će se održavati od jeseni

Stručno povjerenstvo fakultete je ocjenjivalo prema 5 standarda kvalitete:

  1. Interno osiguravanje kvalitete i društvena uloga visokog učilišta
  2. Studijski programi
  3. Nastavni proces i podrška studentima
  4. Nastavnički i institucijski kapaciteti
  5. Stručna i/ili znanstvena djelatnost

Čak tri od pet standarda, Stručno povjerenstvo ocijenilo je visokom razinom kvalitete, a dva standarda zadovoljavajućom razinom kvalitete čime je ZŠEM prema zbroju ocjena standarda kvalitete najbolji u Hrvatskoj.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa time je ispunila sve uvjete za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja i znanstvene djelatnosti utvrđene Zakonom o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju!

Na linku možete pogledati izvještaje Stručnog povjerenstva za sve institucije koje su sudjelovale u drugom reakreditacijskom ciklusu. Potvrdu Ministarstva znanosti i obrazovanja možete pronaći ovdje.

Prijave za online prijemni ispit i upisi u novu akademsku godinu su u tijeku. Zainteresirani kandidati više informacija mogu pronaći na zsem.hr ili [email protected]

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap