Pretraga

Aco Momčilović: ‘Sve finaliste Ideje godine očekujemo u posjetu Rimac Automobilima’

A- A+

Prijave za srednjoškolsko poslovno natjecanje Ideja godine koje organizira portal srednja.hr, u punom su jeku. Posebno će se ove godine honorirati ideje koje će promovirati koncept pametnih gradova, a sve finaliste, bez obzira na plasman, očekuje posjet prijatelju našeg projekta, tvrtki Rimac Automobili.

Izvor: srednja.hr

Izdvojeni članak

Hrvoje Balen: ‘Ideja godine je fantastično natjecanje koje mladima pruža puno mogućnosti’

I ove godine se među prijateljima i partnerima projekta Ideja godine, našla poznata hrvatska tvrtka svjetskoga glasa, Rimac Automobili. Prošlogodišnji član žirija bio je Aco Momčilović, voditelj ljudskih resursa te kompanije, koji je učenike pozvao da pokažu svoje ideje prijavom na natjecanje. 

– Drage učenice i učenici, Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje na kojem su Rimac Automobili i Greyp i ove godine prijatelji i partneri projekta, pozivamo vas da se pridružite, kazao je Momčilović. 

Slogan natjecanja za 2017. godinu ostaje ‘Novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’, posebno će se ove godine honorirati ideje koje će promovirati koncept pametnih gradova. Ipak, sama ideja nije dovoljna da biste postali jedan od finalista, koje očekuje posjet tvrtki Rimac Automobili.

Izdvojeni članak

[Ideja godine ’17] Direktor Effectusa daje detaljne upute za stvaranje najuspješnije Ideje godine

– Što je ideja? Ideja je osnovna zamisao o nečemu i u poslovnom svijetu sama po sebi ne vrijedi puno. U ovome natjecanju imat ćete prilike od svoje ideje napraviti poslovnu ideju, objasniti zašto je inovativna, razmotriti je kroz neke tehnološke aspekte i pretvoriti je u proizvod. Siguran sam da će biti puno odličnih radova, a sve finaliste očekujemo u posjetu Rimac Automobilima, poručuje Momčilović. 

Prošlogodišnji finalisti bili su oduševljeni posjetom kompaniji, a kako je izgledao zabavni dan nakon finala Ideje godine, možete vidjeti na ovoj poveznici. 

Podsjećamo, finalne prijave na natjecanje primamo do 23. travnja, a odgovore na najčešće postavljana pitanja, ostale važne datume vezane uz natjecanje i poslovni plan možete pronaći na ovdje.

_________________________________________________________________________

Partneri projekta Ideja godine su Visoko učilište Algebra i Visoko učilište Effectus. Pratite sve novosti na Facebook pageu Ideja godine, na stranici www.srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila [email protected]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap