Pretraga

[FOTOGALERIJA] Pogledajte najzanimljvije detalje s nikad konkurentnije Ideje godine

A- A+

Pobjednik nikad jačeg, četvrtog po redu natjecanja Ideja godine je ekipa Gortan Tech iz Srednje škole ‘Vladimir Gortan’ Buje. Oni su među pedesetak timova iz cijele Hrvatske odnosno deset finalista, imali najbolju ideju te su uz stručna savjetovanja oko projekta, osvojili i studijsko putovanje u Europi.


Izdvojeni članak

Održano završno natjecanje: Ekipa iz Buja najbolja među finalistima dosad najjače ‘Ideje godine’

Ekipa iz Srednje škole ‘Vladimir Gortan’ Buje Eva Šimec, Marija Djerdjaj i Denis Cvijanović u finalu su prezentirali svoju ideju RAAB, a posebno su se istaknuli po odlično razrađenom poslovnom planu.

– Sigurno da smo iznenađeni. Konkurencija je bila dosta jaka i bilo je puno obećavajućih ideja. Kada smo vidjeli prezentacije ostalih finalista, tu smo već malo počeli gubiti nadu, ali na kraju dana je ipak išlo sve na našu ruku, rekli su nam odmah poslije natjecanja vidno uzbuđeni pobjednici iz Buja.

U žiriju ‘Ideje godine’ ove su godine bili Marko Matijević (Srednja.hr), Hrvoje Balen (Visoko učilište Algebra) i Sandra Lovrić (Visoko učilište Effectus), a na završnom im se natjecanju kao gostujući član, koji je dodatno procijenio javne nastupe timova pridružio i Aco Momčilović (voditelj ljudskih resursa Rimac Automobili).

Pogledajte neke od najzanimljivijih detalja s finala.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap