Pretraga

[Ideja godine ’18] Ako još uvijek ne znate što je to poslovni plan, napravili smo video baš za vas

A- A+

Nedavno smo otvorili prijave za šesto izdanje Ideje godine, natjecanje kojim tražimo najbolju poslovnu ideju naših srednjoškolaca. Poslovni plan je nužni dio prijave, a mi smo snimili kratki video u kojem objašnjavamo što je to i koji su njegovi dijelovi. Na vama je samo da ideju prenesete na papir i slijedite upute.

Na Ideju godine se mogu prijaviti srednjoškolci iz cijele Hrvatske, pojedinačno ili u timu do tri člana, a ono što od vas tražimo jest inovativnost u osmišljavanju poslovne ideje, dobar poslovni plan i prezentacija pred žirijem i potencijalnim investitorima. Pobjednike Ideje godine čeka studijsko putovanje na destinaciju u Europi te godina dana besplatnog korištenja prostora Tehnološkog parka Zagreb uz njihovu stručnu pomoć kako biste usavršili projekt.

Sve važne datume projekta i dodatne upute možete pročitati u najavi natječaja ili u odgovorima na često postavljena pitanja.

Kako vam pisanje poslovnog plana ne bi bilo bauk, objasnili smo sve u videu. Word verziju poslovnog plana možete preuzeti na linku.

____________________________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a glavni partner projekt je Effectus – Studij financija i prava. Prijatelji projekta su IN2 i Razvojna agencija Zagreb i Tehnološki park Zagreb. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook pageu Ideja godine, na stranici www.srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila [email protected]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap