Pretraga

[Ideja godine ’18] Marljivost tijekom praznika bi vas mogla odvesti na put u Europi

A- A+

Svi znamo da nervozno cupkate nogom dok čekate posljednje zvono na kraju dana koje označava početak slobode, početak proljetnih praznika. I ulica tako lijepo zove na druženje, kauč na izležavanje, ali što kada bi vam netko rekao da praznike možete iskoristiti kreativno i korisno, te možda osvojiti, između ostalog, i put na destinaciju u Europi?

Foto: pixabay

Umjesto da ove praznike provedete gušeći se u jajima i šunki ispred televizora, prve proljetne dane iskoristite za sebe. Slobodni od školskih obaveza, možete ovo vrijeme iskoristiti da se prepustite mašti, da se inspirirate, i da razvijete vlastitu ideju koju ćete prijaviti na naše natjecanje Ideja godine.

Izdvojeni članak

Ovo je prošlih pet genijalnih timova s natjecanja Ideje godine, a upravo smo otvorili prijave za ovogodišnje natjecanje

Dobrano smo zakoračili u VI. izdanje poslovnog natjecanja za srednjoškolce Ideja godine, a ovi praznici su pravo vrijeme za rad na vlastitom projektu i slaganje prijave. Jer ako se prijavite do 5. travnja, javit će vam se žiri s povratnom informacijom i dodatnim savjetima, a finalne prijave se zaprimaju do 23. travnja.

Finale natjecanja će se održati u Zagrebu, 3. i 4. svibnja ove godine. Na finale putuje deset najboljih timova, a pobjednički tim dobiva pozamašnu nagradu u obliku putovanja na destinaciju u Europi i besplatno korištenje prostora Tehničkog parka Zagreb uz pomoć njihovih stručnjaka za ravoj projekta na godinu dana.

Zato nemojte biti lijeni, dopustite si da se inspirirate, kreirajte vlastitu ideju i prijavite se na ovogodišnju Ideju godine.

____________________________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a glavni partner projekt je Effectus – Studij financija i prava. Prijatelji projekta su IN2 i Razvojna agencija Zagreb i Tehnološki park Zagreb. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook pageu Ideja godine, na stranici www.srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila idejagodine@srednja.hr

[Ideja godine ’18] Marljivost tijekom praznika bi vas mogla odvesti na put u Europi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap