Pretraga

[Ideja godine ’21] Vrijeme ističe: Prijave poslane do 26. ožujka ostvaruju značajnu prednost!

A- A+

Što sve možeš s glavnom nagradom srednjoškolske Ideje godine? Platiti si ljetovanje s prijateljima, kupiti novi mobitel, uložiti u bitcoin, obnoviti garderobu, počastiti roditelje izletom… Pošalji svoju prijavu do 26. ožujka i počni planirati, jer svi koji se prijave do tada ostvaruju značajnu prednost u natjecanju.

ideja godine 2021

Prijavi se na Ideju godine i osvoji glavnu nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna!

Ideja godine je srednjoškolsko natjecanje koje devetu godinu za redom traži najbolju poslovnu ideju. Ove godine glavna nagrada iznosi 10.000,00 kuna bruto. Kako sudjelovati? Okupite tim (smije vas biti najviše troje), po potrebi angažirajte profesora mentora, ispunite poslovni plan i pošaljite nam svoju prijavu na mail idejagodine@srednja.hr. Poslovni plan pronađite ovdje, a na ovoj poveznici su opisana sva pravila i često postavljana pitanja.

Rokovi su sljedeći: 26. ožujka se zatvaraju rane prijave, krajnji rok za prijavu na natjecanje je 18. travanj, a finaliste proglašavamo 23. travnja. Dopuste li to epidemiološki uvjeti, finale će se održati u Zagrebu u prostorima zlatnog partnera Ideje godine, EFFECTUS poduzetničkog studija – visokog učilišta. U tom slučaju svi finalisti imaju osigurano noćenje i doručak u Zagrebu, a drugi dan će imati priliku obići partnere projekta.

Do zatvaranja ranih prijava ostalo je još malo vremena, a predlažemo vam da ga svakako pokušate iskoristiti i pošaljete svoju prijavu do tada. Naime, svi koji pošalju prijavu do 26. ožujka dobit će na nju povratnu informaciju žirija koji će odlučiti o pobjedniku i priliku da svoju prijavu poprave. Ako ne pošaljete do tog roka svoju prijavu, nema sankcija – slobodno se prijavite do finalnog roka koji je 23. travnja.

Pometite konkurenciju

S obzirom da poslovni plan nije lako napisati ni treći put, a posebno ne prvi – greške su očekivane i normalne. Povratna informacija žirija stoga će vam dati veliku prednost, budući da ćete točno znati koje su slabosti, a koje snage vaše ideje.

Naš žiri je ocijenio velik broj prijava kroz godine i moći će vam točno reći na što se trebate usmjeriti da biste imali najbolju šansu za pobjedu. Žiri čine stručnjaci sa dugogodišnjim poslovnim iskustvom, stoga je to jedinstvena prilika da od njih dobijete informacije koje vam mogu pomoći u daljnjoj karijeri.

U ovom tekstu nam je pobjednik Ideje godine održane 2014. godine, Ilija Perić, rekao kako je mu je sudjelovanje na natjecanju jedno od top 5 životnih iskustava, a slično nam govore i drugi kandidati (malo se hvalimo, znamo):

– Svoje iskustvo sudjelovanja na Ideji godine bi svrstao u top 5 iskustava kojih se s ponosom se mogu sjetiti kao dodatne vrijednosti koju sam stekao kroz svoje srednjoškolske i studentske dane. Osim toga, samo natjecanje je imalo i utjecaja na moje zaposlenje, poručio je Ilija.

Trebate još informacija ili ste već spremni za prijavu? Javite nam se na mail idejagodine@srednja.hr.

___________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija, Medijska platforma Poduzetnik Končar. Pokrovitelji projekta su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanje te Zagrebački inovacijski centar – ZICER. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook stranici Ideja godine, na stranici srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila idejagodine@srednja.hr.

Ako želiš redovno primati specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja s portala srednja.hr, pretplati se na naš newsletter ispunjavanjem obrasca u nastavku.

[Ideja godine ’21] Vrijeme ističe: Prijave poslane do 26. ožujka ostvaruju značajnu prednost!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap