Pretraga

Pobjedite na ‘Ideji godine’ i osvojite posjet Googleu i Amazonu u Dublinu

A- A+

U tijeku su prijave za ovogodišnju ‘Ideju godine’, koja je prošle godine polučila velik uspjeh. Lani su pobjednici kao nagradu dobili studijsko putovanje u Goethe institut u Njemačkoj, a ove godine najbolji će tim posjetiti Google i Amazon u Dublinu.

Projekt ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’, koji organizira portal srednja.hr u suradnji sa stručnim partnerima, Visokom školom za financije i pravo Effectus i Visokim učilištem Algebra, i ove godine traži najbolju srednjoškolsku ideju popraćenu financijskim planom. Prošlogodišnji su projekti pokazali veliku kreativnost, ali i sposobnost srednjoškolaca, koji su u timovima izradili i prezentirali svoje ideje. Najbolji tim za nagradu je osvojio studijsko putovanje u Goethe institut u Njemačkoj, a ove godine prvoplasirani će posjetiti Google i Amazon u Dublinu.

Izdvojeni članak

Ideja godine: Srednja.hr ponovno u potrazi za najboljim srednjoškolskim projektom

Tim koji na finalu ‘Ideje godine’ osvoji prvo mjesto tako će otputovati u Irsku, gdje će moći posjetiti razvojni centar Googlea i Amazona. Pobjednici, kao i njihov mentor/mentorica, imat će plaćena tri noćenja u Dublinu te prijevoz avionom. Na putovanje će krenuti u drugoj polovici ožujka sljedeće godine.

Podsjećamo vas da svoje ideje, odnosno projekte popraćene realnim business planom, trebate prijaviti najkasnije do 19. siječnja 2013. godine, no ako ih prijavite do 15. prosinca, žiri će ih pregledati, revidirati i vratiti vam ih na doradu prije konačnog završetka natječaja. Finalni događaj na kojem će sudjelovati deset najboljih projekata biti će 14. veljače, kada će timovi prezentirati svoje radove te kada će se saznati pobjednik ‘Ideje godine’.

Copy link
Powered by Social Snap