Pretraga

Šaljite svoje prijave za Ideju godine i osvojite nagrade

A- A+


Izdvojeni članak

Ideja godine: Velika prilika za sve srednjoškolce

Prva faza projekta ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ koji nudi svim srednjoškolcima priliku da pokažu i prezentiraju svoje ideje, bliži se kraju. Svi oni koji pošalju svoje prijave do 15. prosinca će osim sudjelovanja u nagradnoj igri dobiti i recenziju svojeg projekta od strane stručnog žirija.

Učenici mogu svoj projekt za Ideju godine prijaviti do 15. siječnja 2013. godine, a 15. veljače će deset najboljih timova predstaviti u Zagrebu svoje ideje pred poduzetnicima i partnerima projekta. Međutim, svi koji u sljedeća dva dana još pošalju svoje projekte, osim ulaska u konkurenciju će dobiti i recenziju svog projekta u autorstvu stručnog žirija.

Podsjećamo, deset najboljih kreativnih srednjoškolskih timova će za svoju ideju popraćenu poslovnim planom i tehnološkim razvojem plana dobiti posebno priznanje, reference za životopis te plaćeni put u Zagreb na završni event. Osim toga tim koji pobijedi osvojit će besplatno putovanje, stručno savjetovanje u daljnjoj razradi svog projekta i druge dodatne nagrade.

Dosad se prijavilo desetak timova iz škole od Pule do Brača. U zadnjem dijelu natjecanja početkom sljedeće godine očekuje se i velik broj prijava iz Zagreba.

Projekt se odvija u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Visokim učilištem Effectus, a više informacija o prijavi možete pročitati u podrubrici Ideja godine, te putem Facebooka.

Šaljite svoje prijave za Ideju godine i osvojite nagrade
Share via
Copy link
Powered by Social Snap