Pretraga

[VIDEO] Pogledajte kako je proteklo dvodnevno finale V. izdanja Ideje godine

A- A+

Završeno je finale V. izdanja srednjoškolskog poslovnog natjecanja ‘Ideja godine’. Deset finalnih timova okupilo se na Visokom učilištu Effectus kako bi predstavili svoje poslovne ideje vrijedne širenja. Učenici i mentori iz cijele Hrvatske, od Metkovića do Požege, osim samog predstavljanja projekata, dobili su i vrijedne savjete članova žirija. Najuspješniji u finalu natjecanja, s projektom GrowCity, bio je Ante Toni Debelić iz Rijeke, koji je kao nagradu, između ostaloga, osvojio i studijsko putovanje u Europu. Pogledajte kako je prošlo dvodnevno finale u videu koji je napravila Televizija studente.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Na V. finalu ‘Ideje godine‘, svoju kreativnost uloženu u oblikovanje ideja vrijednih širenja, predstavilo je deset timova. Pred stručnim žirijem i svojim kolegama srednjoškolcima i mentorima, sudionici su prezentirali svoje poduzetničke ideje na kojima su marljivo radili proteklih nekoliko mjeseci. Srednjoškolsko poslovno natjecanje ‘Ideja godine’ održalo se petu godinu zaredom, u organizaciji portala Srednja.hr, a u suradnji s partnerima – Visokim učilištem Effectus i Visokim učilištem Algebra. Osim partnera projekta, ‘Ideju godine’ ove su godine podržali prijatelji projekta – Rimac automobili i IN2.

U žestokom okršaju kreativnih ideja i poslovnih rješenja, najbolji poslovni plan i prezentaciju svoje ideje napravio je Ante Toni Debelić iz Salezijanske Klasične Gimnazije u Rijeci i tako odnio glavnu nagradu na V. Ideji godine.

1. mjesto, tim GrowCity – Ante Toni Debelić, mentorica Alenka Šuljić Petrc – Salezijanska Klasična Gimnazija s pravom javnosti, Rijeka

2. mjesto, tim SSB – Božo Jovanović Bartulović, Ivan Pavlović, Frano Rajič, mentorica Ljiljana Jeličić – Gimnazija Metković

3. mjesto, tim Ad Infinitum T&M,Marta Barbir i Tin Rogina, mentorica Kristina Oršić ManojlovićI – gimnazija Varaždin

Copy link
Powered by Social Snap