Ministar podržao projekt srednje.hr, a vi se još stignete prijaviti!

Ostalo je svega deset dana do isteka roka za prijave na natječaj Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha. Do sada se prijavilo desetak timova iz cijele Hrvatske, a i sam ministar Željko Jovanović je podržao ovaj jedinstven projekt te pristao biti pokrovitelj istoga.

Rok za prijave na natječaj Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha bliži se kraju te svoj projekt možete prijaviti samo do 27. siječnja. U protekla dva mjeseca svoje je ideje prijavilo desetak srednjoškolskih timova iz cijele Hrvatske. Očekivano najveći broj prijava je stigao iz Zagreba, ali uključile su se i škole iz manjih sredina kao što je Brač.

Kvalitetu Ideje godine prepoznalo je i Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta na čelu s ministrom Željkom Jovanovićem koje je pristalo biti pokrovitelj ovog jedinstvenog srednjoškolskog projekta.

Stoga ako imate dobru ideju, zasućite rukave i na posao jer se još uvijek stignete uključiti u natjecanje.

Projekt se odvija u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Visokim učilištem Effectus, a više informacija o prijavi možete pročitati u podrubrici Ideja godine, te putem Facebooka.

Odgovori