Pretraga

Za sve koji se žele prijaviti na Ideju godine: Imamo edukaciju o pisanju poslovnog plana

A- A+

Imate ideju za koju ste sigurni da će rasturiti na Ideji godine, ali vam pisanje poslovnog plana ne ide od ruke? Održat ćemo online edukaciju na kojoj ćete moći dobiti odgovore na sva vaše pitanja. Održat će se 12. travnja s početkom u 11 sati, a za nju se još uvijek stignete prijaviti.

ideja godine 2023

Krenule su prijave za natjecanje Ideja godine!

Ideja godine je natjecanje za srednjoškolce koje organizira portal srednja.hr u kojem trebate pokazati svoj poduzetnički duh. Natječete se u osmišljavanju najbolje poslovne ideje koja uključuje suvremenu tehnologiju.

Izdvojeni članak
ideja godine 2023

Kreće Ideja godine 2023., natjecanje koje najbolju učeničku ideju nagrađuje s 1.300 €

Prijaviti se možete sami ili u timu od troje članova. Kako god da se odlučite prijaviti, svoju ideju ćete morati zapisati u obliku poslovnog plana. Deset najboljih solo natjecatelja ili timova u finalu će svoje ideje prezentirati stručnom žiriju. Žiri će donijeti odluku o pobjednicima, a njima u ruke ide nagrada od 1.300 € bruto. Sva pravila natjecanja pronađite ovdje.

Prijavite se na edukaciju o pisanju poslovnog plana

Prvi korak ka sudjelovanju na Ideji godine je raspisivanje vaše poslovne ideje. Obrazac poslovnog plana možete pronaći ovdje. On je napisan tako da vas vodi kroz promišljanje o poslovnoj ideji koju želite pretvoriti u stvarnost, ali ako se prvi put susrećete s njim, za očekivati je da ćete imati neke nejasnoće.

Zato smo ove godine odlučili natjecateljima ponuditi dodatnu pomoć. Održat ćemo online edukaciju o pisanju poslovnog plana u kojoj ćemo proći kroz najčešće greške koje viđamo u prijavama. Dat ćemo vam sve ključne savjete i odgovoriti na pitanja koja imate. Edukacija će se održati putem platforme Zoom, u utorak, 12. travnja s početkom u 11 sati.

Kako biste sudjelovali na edukaciji, prijavite se ispunjavanjem ovog obrasca. Poveznicu za sudjelovanjem ćemo vam poslati na dan edukacije.

Izdvojeni članak

Kako znati je li vaša ideja za posao dobra? Iz jedne od najvećih IT tvrtki u zemlji dali savjete

Kako će izgledati finale?

Rani rok za prijave završava 11. travnja u 23:59 sati. Sve prijave koje stignu do tada pregledat će stručni žiri, a natjecatelji će dobiti priliku da svoju prijavu poprave po komentarima žirija. Finalni rok za prijave istječe 25. travnja u 23:59 sati.

Finale se održava 4. i 5. svibnja u Zagrebu, a svim finalistima bit će osiguran smještaj, večera i doručak. Dan nakon finala čeka ih obilazak startup inkubatora na kojem će iz prve ruke vidjeti kako svijet poduzetništva funkcionira. Sve odgovore na često postavljana pitanja možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak
posao

Želite postati sam svoj šef? Dekan poduzetničkih studija objasnio gdje najčešće griješimo


Ideja godine 2023 je poslovno natjecanje za srednjoškolce koje organizira srednja.hr. Zlatni partner projekta je EFFECTUS veleučilište. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija, Span i Privredna banka Zagreb. Pokrovitelj projekta je Zagrebački inovacijski centar – ZICER. Odgovore na često postavljana pitanja o Ideji godine pronađite ovdje. Sve novosti pratite na Facebook stranici Ideja godine ili nas pitajte putem maila [email protected]. Poslovni plan preuzmite ovdje, a prijavite se putem ovog linka. Kako vam ne bi promaknula niti jedna vijest o natjecanju, pridružite se Facebook događaju Ideje godine.

Copy link
Powered by Social Snap