Pretraga

Zaprimili smo 80 prijava na Ideju godine, jedna od njih vrijedna je 10.000 kuna

A- A+

Tko se prijavio –  prijavio se. Jučer su završile prijave na devetu Ideju godine, srednjoškolsko natjecanje u kreiranju najbolje poslovne ideje. Ukupno ste prijavili 80 svojih ideja, ali samo će 10 najboljih proći u finale. Što nas sada čeka?

ideja godine 2021

Završile su prijave, slijedi proglašenje finalista! | Foto: srednja.hr

I ove su godine u igri za glavnu nagradu Ideje godine kvalitetne poslovne ideje hrvatskih srednjoškolaca. Krajnji rok za prijaviti se istekao je 18. travnja, a ovaj tjedan stručno vijeće vrednovat će sve prijave koje su pristigle. Deset najboljih koje ulaze u finale objavit ćemo u petak, 23. travnja.

Važna novost jest da će se finale i ove godine, kao i prethodne, zbog epidemiološke situacije održati online umjesto uživo kako smo naviknuli. Finale prvih sedam izdanja Ideje godine održavalo se uživo, u prostorima naših partnera gdje su finalisti održavali svoje prezentacije.

Svi timovi će danas, 19. travnja, dobiti potvrdu o primitku i obradi prijave. U slučaju da do kraja dana ne dobijete mail potvrde, molimo vas da nam se javite na idejagodine@srednja.hr ili putem naše Facebook stranice Ideja godine.

Finale ove godine online

No, kao i sva događanja koja se održavaju u zadnjih godinu dana, morali smo se prilagoditi situaciji. Ovogodišnji će finalisti svoja izlaganja održati online, gdje će biti proglašen i pobjednik. Finale se održava 29. travnja.

Osim činjenice da se nećemo družiti uživo, sve ostalo ostaje isto. Finalisti će dobiti povratnu informaciju stručnog žirija na svoju prijavu, a samo sudjelovanje u natjecanju ostat će im kao vrijedno iskustvo koje će im jednog dana koristiti u potrazi za poslom (ili kreiranju vlastitog!). Osim toga, jedan tim ili pojedinac kući nosi glavnu nagradu u iznosu od 10.000,00 kuna bruto.

Dok čekate objavu najboljih, pogledajte kako su izgledali finalni dani svih prethodnih Ideja godine ovdje.

___________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija, Medijska platforma Poduzetnik Končar. Pokrovitelji projekta su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanje te Zagrebački inovacijski centar – ZICER. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook stranici Ideja godine, na stranici srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila idejagodine@srednja.hr.

Ako želiš redovno primati specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja s portala srednja.hr, pretplati se na naš newsletter ispunjavanjem obrasca u nastavku.

Zaprimili smo 80 prijava na Ideju godine, jedna od njih vrijedna je 10.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap