Pretraga

Zbog trenutnih okolnosti odgađamo natjecanje Ideja godine

A- A+

Prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo finale natjecanja Ideja godine se odgađa do daljnjega. Kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom, odlučili smo odgoditi natjecanje do kad se uvjeti ne poprave. Sve informacije o nastavku natjecanja ćemo objaviti naknadno.

Zbog okolnosti koje su nastale radi širenja zaraze koronavirusom, a prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, odgađamo do daljnjega natjecanje Ideja godine. Odgađamo, a ne otkazujemo, što znači da će se finale Ideje godine održati, ali kada se za to pojave uvjeti. Hvala svima na razumijevanju!

Iako su rane prijave za Ideju godine završile s jučerašnjim datumom, zbog novih okolnosti i odgode natjecanja odlučili smo produžiti rok ranih prijava do 26. ožujka. To znači da svi koji se prijave na natjecanje do tada dobit će recenziju na svoju prijavu i priliku za popravak. Ovo pravilo vrijedi i za sve koji su se već prijavili na natjecanje. Molimo za razumijevanje za dostavu recenziju radova zbog opterećenosti žirija.

Vrijeme u izolaciji iskoristite za smišljanje ideje

Budući da su došla vremena kada se preporuča ostanak u zatvorenim prostorima, zašto ne biste iskoristili to vrijeme i smislili ideju za svoj poslovni projekt? Iskoristite ovo vrijeme za istraživanje i promišljanje te pripremite plan za svoj poduzetnički pothvat. Okrenite cijelu ovu situaciju u svoju korist!

Zapratite našu Facebook stranicu kako biste bili pravovremeno informirani, a sa svim pitanjima se možete javiti na mail idejagodine@srednja.hr.

Više o natjecanju Ideja godine možete pročitati ovdje.

_____________________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je Effectus – Studij financija i prava. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija i Europska komisija – predstavništvo u Hrvatskoj. Pokrovitelji projekta su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanjeZagrebački inovacijski centar – ZICER, IN2, HI Croatia hosteli, UBER te Print Studio. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook stranici Ideja godine, na stranici srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila idejagodine@srednja.hr.

Zbog trenutnih okolnosti odgađamo natjecanje Ideja godine
Share via
Copy link
Powered by Social Snap