Pretraga

Čudo: FER se napokon riješio katastrofalnog web dizajna

A- A+

Nakon točno 11 godina i 11 dana, Fakultet elektrotehnike i računarstva ima novu web stranicu. Fakultet od 500 zaposlenika i gotovo 3.500 studenata nakon stranice koju su mnogi smatrali neadekvatnom, promijenio je izgled weba koji sada ima više sadržaja i najvažnije od svega, znatno je pregledniji. 

Foto: screenshot

Izdvojeni članak

Hašek ima novo ime i stranicu: Pravopisne pogreške provjerite na Ispravi.me

Nakon što otvorite nove službene stranice Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, glavne novosti koje možete pročitati u daljnjem tekstu proiciraju se uz prikladni video, međutim, već prvom objavom kako je Fakultet u novi semestar ušao u novom ruhu uočili smo bug. Naime, vijest se, ma koliko mi klikali na nju ne da otvoriti. 

Slučajnost ili ne, to zasigurno znaju samo FER-ovci, ali definitivno se radi o preglednijoj i za FER dostojnijoj stranici. Rubrike su podijeljene u zasebne cjeline pa studenti mogu prema preferencijama odabrati žele li saznati informacije o preddiplomskom, diplomskom, doktorskom ili specijalističkom studiju. 

Također, bitno je spomenuti i činjenicu da je Fakultet u nizu suradnji, nedavno potpisao i Sporazum o suradnji između FER-a i XV. gimnazije u Zagrebu. Sporazumom su utvrđeni međusobni odnosi FER-a i MIOC-a vezani uz uspostavljanje i razvijanje suradnje na zajedničkim projektima, posebno na Projektu RADDAR, projektu rada s darovitim učenicima, organizaciji manifestacije ‘Dan FER-a u MIOC-u’, pokretanja alumni kluba MIOC-a, organiziranja seminara, radionica, okruglih stolova i edukativnih programa te drugih oblika poslovne suradnje u djelatnostima FER-a i MIOC-a. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap