Svim redovnim studentima po 1.000 kuna: Brutalno dobru božićnicu dijeli još jedna hrvatska općina

Nakon što smo objavili vijest da općina Veliki Bukovec svojim studentima dodjeljuje bogate božićnice od 1.000 kuna, jednako izvanredna stiže i iz još jedne općine Varaždinske županije. Općina Martijanec svojim će redovnim studentima dodijeliti božićnicu i istom iznosu.

foto: srednja.hr

Općina Martijanec pozvala je sve redovite studente s prebivalištem na području općine Martijanec na podnošenje prijave za dodjelu božićnice. Ta jednokratna novčana pomoć povodom božićno-novogodišnjih blagdana iznosit će bogatih 1.000 kuna.   

Božićnica stiže i nekim studentima: Izvarednim i redovitima po 1.000 kuna daje hrvatska općina

– Obrazac prijavnice studenti mogu podići neposredno u Jedinstvenom upravnom odjelu općine Martijanec ili preuzeti na web stranici Općine Martijanec. Uz prijavnicu studenti potpisuju i Izjavu o privoli za obradu osobnih podataka. Prijave se primaju u razdoblju od 4. do 17. prosinca 2018. godine, poručuju iz općine Martijanec.

Osim statusa redovnog studenta i prebivališta u toj općini, studenti moraju zadovoljiti još neke uvjete. Bitno je da nisu navršili 27 godina te da nisu korisnici stipendija. Uz obrazac prijavnice studenti moraju priložiti i potvrdu o studiranju kako i presliku osobne iskaznice.

Inače, prošle su godine božićnicu dobila 42 martijanečka studenta. Ovogodišnja podjela jednokratne novčane pomoći studentima održat će se 27. prosinca u 17:00 sati u Kulturno – informativnom centru u Martijancu.

Odgovori