Traži se 250 učenika i studenata za regulaciju prometa u turističkoj sezoni

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je oglas za prijam u Prometnu jedinicu mladeži, za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima na području Splita, Kaštela i Solina. Ukupno će biti primljeno 250 učenika i studenata, a radit će za satnicu od 18 kuna.

Screenshot: YouTube

Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu, kako naglašavaju iz MUP-a. Prednost će imati učenici i studenti koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit.

Uz zamolbe je potrebno dostaviti: kratki životopis, potvrdu o redovitom školovanju, presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda (polugodišta) ili Indeksa te potvrdu od liječnika obiteljske medicine. Zamolbe će se zaprimati od 24. do 28. travnja 2017., a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte u Postaju prometne policije Split, Bračka ulica 24. 

– Za ‘Turističku sezonu 2017.’ bit će primljeno oko 250 pripadnika Prometne jedinice mladeži koji će biti raspoređeni u rad na području gradova Splita, Solina i Kaštela u periodu od 15. lipnja do 15. rujna 2017. godine (dok će na području Trajektne luke Split pripadnici Prometne jedinice mladeži započeti s radom 01. lipnja 2017. godine). Cijena sata obračunava se sukladno cjeniku Student servisa, a prometnu jedinicu mladeži financiraju tijela jedinice lokalne uprave, kazali su nam iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske. 

Cjenik splitskog Student servisa možete vidjeti ovdje, a prema njemu, satnica za poslove Prometne jedinice mladeži iznosi 18 kuna.

Odgovori