Pretraga

ZKM nudi popuste za predstavu Pansion Eden, a mi dijelimo karte

A- A+

U Zagrebačkom kazalištu mladih premijerno je u prosincu izveden autorski projekt renomiranog mađarskog redatelja Árpáda Schillinga „Pansion Eden” s ansamblom ZKM-a. Na našem Instagram profilu objavili smo nagradnu igru u kojoj možete dobiti ulaznice za ovu predstavu. 

U prosincu je u ZKM-u izvedena po prvi puta predstava “Pansion Eden” mađarskog redatelja Árpáda Schillinga. Schillingova režija u ZKM-u ujedno je njegova prva režija u Hrvatskoj.

U središtu predstave veliki je obiteljski događaj – svadba, koja tradicionalno slavi ljubav, privrženost i život. Ali kad tajne počinju izlaziti na vidjelo, kad u obitelji moraju priznati što su učinili, isprepleću se laži, strahovi, želje, ali i zlouporaba moći, korupcija i religijska uvjerenja.

Glumačka postava ove predstave s jakim imenima: Hrvojka Begović, Katarina Bistrović Darvaš, Zoran Čubrilo, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Filip Nola, Urša Raukar, Rakan Rushaidat, Doris Šarić Kukuljica, Mateo Videk, Tina Orlandini.

Za izvedbe od 10. do 13. siječnja u 20h ako rezervirate ulaznice možete ostvariti siječanjski popust! Ulaznice možete rezervirati na webu Zagrebačkog kazališta mladih ili na blagajni ZKM-a u Teslinoj 7.

Za vas smo pripremili 8 karata koje možete osvojiti ako zaigrate nagradnu igru na našem Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/Bsadoo6lyd_/