Poveži kozmetički proizvod i brend kojemu pripada

U posljednje smo vrijeme, čini se, sa svih strana bombardirani make-up tutorijalima, a samo u jednom od njih koristi se brdo proizvoda. Ipak, u većem broju njih neki se proizvodi ponavljaju. 

Koliko dobro poznajete svijet šminke i ostalih kozmetičkih preparata, provjerite u kvizu kojeg smo vam pripremili. Na temelju slike morate pogoditi kojem brendu pripadaju određeni proizvodi.

1) Instant Age Rewind korektor je u kojeg se kunu brojne make-up blogerice i blogeri. Koja kompanija ga proizvodi?

2) Među najpopularnijim crvenim ruževima na svijetu upravo je ovaj na slici, tvrtke...

3) U gotovo svim drogerijama naići ćete na ovaj lak za nokte u ne baš najobičnijem pakiranju. O čijem se proizvodu radi?

4) Uočljiv font na svim svojim proizvodima, pa tako i ovoj maski za lice ima...

5) Među najpopularnijim drogerijskim maskarama, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj već se nekoliko godina nalazi Colossal Volum' Express. Tko proizvodi ovu maskaru?

6) Jedan od niskobudžetnih proizvoda za uklanjanje šminke koji je hvaljen diljem svijeta ova je ružičasta micelarna voda. O čijem je proizvodu riječ?

7) Mnogi make-up gurui prilikom izrade svojih tutoriala koriste Naked paletu sjenila. Kojem brendu ona pripada?

8) Na policama mnogih parfumerija i drogerija našao se parfem Fresh neobične ambalaže. O kojem je brendu riječ?

9) Već nekoliko godina puder Facefinity dobiva priznanje Cosmopolitana kao jedan od najboljih make-up proizvoda po izboru čitatelja i čitateljica. Koja kompanija proizvodi ovaj puder?

10) Ovaj brend ima prepoznatljiv vizual kapljica, a osim ruževa i olovaka za usne, nedavno je u prodaju pušteno i ovo rumenilo. O kojem je brendu riječ?


Hvala ti na rješavanju kviza! Klikni na gumb "završi" kako bi provjerili tvoje odgovore. Ako želiš da spremimo tvoje odgovore, molimo te da se registriraš ili logiraš.