Pretraga

Danas zadnji dan za prijavu ispita državne mature!

A- A+

Rok za prijavu ispite državne mature danas završava! Večeras do 23:59 morate prijaviti ispite državne mature na web stranici postani-student.hr. Iako vremena za dostavu dokumentacije još imate i to do 15. veljače, a svi oni koji trebaju nešto uplatiti mogu to napraviti do 21. travnja, svejedno danas morate potvrditi svoju prijavu i izabrati predmete koje želite polagati.

Podsjećamo, ispiti državne mature u ljetnom roku počinju krajem svibnja i to s hrvatskim jezikom, a svi ispiti provest će se do 11. lipnja. U cijeloj Hrvatskoj državna matura se odvija u isto vrijeme, a trebala bi se odvijati po jednakim kriterijima i uvjetima za sve učenike.

Rok za dostavu potrebne dokumentacije je 15. veljače. Sve potrebno dostavljate na adresu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Svi koji nisu u sustavu redovitog školovanja i trenutni maturanti, moraju isprintati i potpisati svoju prijavnicu za ispite koju će pronaći na svom korisničkom profilu nakon što potvrde svoje ispite.

Ukoliko imate bilokakvih dodatnih pitanja o maturi, možete svoje odgovore potražiti ovdje. Raspored pisanja svih ispita nalazi se na ovom linku.

Ukoliko imate tehničkih problema s postupkom prijave možete pročitati vodič za cijeli postupak prijave koji se nalazi u nastavku.

Danas zadnji dan za prijavu ispita državne mature!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap