Pretraga

Datume pisanja ispita državne mature znaš, opseg gradiva koje ćeš pisati znaš – vrijeme je za pripreme za državnu maturu!

A- A+

Odlučeno je – matura se piše u lipnju. Do tad je ostalo nešto više od mjesec dana, što ti je ujedno i zadnja prilika da se kreneš pripremat za maturu, ako već nisi. Ako jesi, vrijeme da se ubaciš u višu brzinu!

Prijavi se na pripreme za maturu na Algebri!

Ni u najluđim snovima nitko nije mogao predvidjeti ovakav razvoj školske godine koja je, bez razmišljanja, najstresnija od kad se počela pisati državna matura. Prvo štrajk, zatim pandemija, online nastava, pretrpan raspored i glavobolja koju ti je zadao pokušaj usklađivanja školskih obaveza, priprema za maturu i upisa na fakultet. Ne možemo savladati gradivo 4. srednje umjesto tebe niti te upisati na željeni fax, ali ti možemo pomoći izgraditi čvrst most kojim ćeš bez problema povezati te dvije stvari.

Zašto upisati pripreme za državnu maturu?

  • Zato što ti je ovo posljednja prilika da se u punoj satnici pripremiš za ispite državne mature. Da, priprema za državnu maturu u ovoj godini više nema!
  • Pomoći ćemo ti da staneš na noge, da se smiriš, dođeš k sebi… vodit ćemo te kroz srednjoškolsko gradivo koje ćeš morati pisati na ispitima državne mature. Reći ćemo ti na što možeš zaboraviti i na što moraš obratiti pažnju.
  • S tobom će raditi vrhunski profesori s višegodišnjim iskustvom i u održavanju nastave za pripreme za državnu maturu i u pripremi materijala i provedbi ispita državne mature.
  • Pripremili smo ti i originalne materijale koji će ti pomoći u sistematizaciji gradiva.
  • Statistika je na našoj strani – 97% maturanata koji su pohađali naše pripreme upisali su željeni fakultet na prvom roku!

Posljednji redovni termin priprema za državnu maturu u organizaciji Visokog učilišta Algebra traje od 9. 5. do 7. 6., a unutar ovog ciklusa možeš upisati pripreme iz Matematike na osnovnoj i višoj razini, pripreme iz Hrvatskog i Engleskog na višoj razini te pripreme iz Fizike.

Pripreme se održavaju u online live formatu putem Adobe Connect platforme koja ti omogućava da aktivno sudjeluješ u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva.

Dodatne pogodnosti za polaznike priprema u Algebri!

  • Svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u sklopu kojeg se dijele stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.
  • Maturanti koji završe pripreme za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.
  • OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike Algebrinih priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks.

Prijave za online ciklus priprema za državnu maturu su otvorene, a broj mjesta ograničen, stoga požuri!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap