Pretraga

Do 23. studenog prijavite se na besplatne pripreme za polaganje državne mature

A- A+

Školska godina pomalo odmiče, a s vremenom postaje sve napetija maturantima koji će krajem školske godine na državnu maturu. Objavljena je i većina ispitnih kataloga za ovogodišnju maturu pa će u narednom razdoblju krenuti i brojne pripreme maturanata. Udruga Zamisli sedmu godinu zaredom poziva sve osobe s invaliditetom da se uključe u pripremu za polaganje državne mature i upis na željeni fakultet. Pripreme su besplatne, a prijave su otvorene do 23. studenog.

Udruga Zamisli, koja se bavi promicanjem kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom, sedmu godinu zaredom kreće u realizaciju radionica motiviranja mladih s invaliditetom na uključivanje u visoko obrazovanje. Stoga pozivaju sve osobe s invaliditetom da se uključe u pripremu za polaganje državne mature i upis na željeni faks. Pripreme su besplatne.

Kroz aktivnost koju će provoditi Udruga Zamisli, osobe s invaliditetom moći će se informirati, osnažiti i uz pomoć volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita. Postoji mogućnost rada s volonterom na osobnoj razini, a ukoliko su volonter i sudionik/ca priprema iz drugih gradova, tada postoji mogućnost rada putem Skypea.

Izdvojeni članak

[MATURA ’19] Objavljena većina ispitnih kataloga, a fali ih još dva: Ovo su važne izmjene koje vas očekuju

Radionice će se odvijati od prosinca 2018. do srpnja 2019., a tijekom tog perioda, grupa će se sastajati jednom u dva mjeseca na radionicama grupnog savjetovanja. Sudjelovanje na radionicama je obavezno, a oni koji iz nekog razloga budu spriječeni osobno doći na radionicu, mogu se pridružiti putem Skypea.

Obrazac za sudjelovanje moguće je ispuniti na OVOME linku, a prijave su otvorene do petka, 23. studenog u 16 sati.

Aktivnosti vezane uz pripremu za državnu maturu obuhvaćaju radionicu upoznavanja, zatim upoznavanje s iskustvima studenata s invaliditetom, sustavom državne mature te povezivanje s volonterima, radionice o tome kako kvalitetno učiti, a Udruga će provoditi i aktivnosti vezane uz upis studija (administracija, natječaj te informacije o tome što nosi studentski život).

Za sva eventualna pitanja vezana za radionicu, možete se javiti mailom na pripreme@zamisli.hr ili na broj mobitela: 091 5947 288.

Do 23. studenog prijavite se na besplatne pripreme za polaganje državne mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap